2777
2789
عنوان

مردایی🤬🤬🤬نی نی سایت

216 بازدید | 29 پست

میان درخواست دوستی میدن مگه شرف ندارین نمی‌بینید من متاهلم بازم درخواست دوستی میدین چقدر بیشعورین اخه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکارن تو قبول نکن

معلومه که قبول نمیکنم اما درست نیست میان درخواست دوستی میدن اینجا سایت زنونه اس شاید یکی مشکلی داشت خواست خصوصی بیان کنه نمیشه اعتماد کرد دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

کاری با کار زشت مردا ندارم ،ولی وقتی درخواست دوستی میاد دوتا گزینه هست یکی پذیرش یکی رد کردن ،و یه گزینه سومی هم هست بنام بی تفاوت بودن 

تا وقتی اینا هست دیگه لازم به اینهمه عصبانی شدن نداره گلم

من یه بار تاپیک زده بودم ک شوهرم بهم بی توجهی میکنه ( بحث کرده بودیم ) همزمان ۵۰ نفر درخواست دادن چن ...

اه خاک تو سرشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلومه که قبول نمیکنم اما درست نیست میان درخواست دوستی میدن اینجا سایت زنونه اس شاید یکی مشکلی داشت ...

نی نی یار گفته درخواست کسیو قبول نکنید 

اگر قبول کردی و مرد بود کاری نیکنن

کاری با کار زشت مردا ندارم ،ولی وقتی درخواست دوستی میاد دوتا گزینه هست یکی پذیرش یکی رد کردن ،و یه گ ...

می‌دونم گلم اما اینجا سایت زنونه است حتی اینجا رو هم ما امن کردن شاید یه زن خواست با یکی خصوصی حرف بزنه نمیتونه اعتماد کنه که نکنه شاید مرد باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810