2777
2789
عنوان

ترفند های مادرانه لباس بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 26 پست
من اصلا خسیس نیستمنه جین نیستمن دخترم زیاد با چسب و ادامس و گواش و ابرنگ بازی میکنه خیلی همه ی لباسا ...

بنظرم لباس ارزون بگیر زود بزودی عوض کن ولی لباس لک دار تن بچه نکن  هست دستی ۲۵۰ ۳۰۰ تومن جنسشم  معقوله

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
منم همینم یه وقتا شده مناسبتا خودم نخرم ولی بچه ها ن

اره والا بچم لباس قشنگ تنش باشه اول خودم ذوق میکنم چ تو خونه چ بیرون 

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گزینه با دست شستن هم اصلا موافق نیستم ادم بیاد از خودش بزنه که لباس نو بمونه؟!دوبرابر خرج لباس باید ...

نه 

من بخاطر شغل شوهرم هر روز لباس میشورم 

لباسای جنس حساس رو با دست میشورم نه کل لباسا رو 😅 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

منم تجربه هامو بگم

لباسای پولیشی ظاهرشون قشنگه ولی به شدت باعث میشن بچه عرق کنه و اصلا راحت نیستن چون هوا توشون جریان نداره

برای تو خونه لباسای پنبه‌ای و نخی خیلی خوبه

بچه ها بیشتر تایمشون خونه هستن بذارین چیزی بپوشن که هم خودتون لذت ببرین هم خودشون راحت و آراسته باشن

برای نوزاد و زیر دوسال خیلی دیدم که لباسای ترکیب پلی استر پنبه میگیرن

اینا درصد پنبه‌اش خیلی کمه و اکثرش مواد هست

توجیه هم اینه که الان که بچه اس هرچی پوشید خوبه بابا زود بزرگ میشه میندازه دور

درصورتیکه که نباید اینجوری نگاه کرد ... نوزاد و نوپا پوست و بدن حساسی دارن، لباسای که ناخالص هستن گرما رو نگه می‌دارند و بچه اذیت میشه؛ به نظرم کلا دوتا لباس داشته باشه که هی همونا عوض بشن ولی لباساش پنبه ای باشن خیلی بهتره تا اینکه چند دست داشته باشه ولی پلی‌استر باشه

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
من اصلا خسیس نیستمنه جین نیستمن دخترم زیاد با چسب و ادامس و گواش و ابرنگ بازی میکنه خیلی همه ی لباسا ...

یه پیشبند براش بخر،یا بدوز، برای دختر بچه در هرشرایطی لباس تمیز و در خور بپوشن ،دختر باید از بچگی یادبگیره ارزشمنده

همشون خوب بود جز گزینه لباس خونگی.بچه باید تو خونه هم شیک و مرتب بگرده. ن لباسای لک و کهنه. حتی شده ...

اخه واقعا تایم زیادی خونه نیست 

بیشتر تایمش بیرون

بعد شام که لباس خوابشون میپوشن از ۱۰ تا ۱۲ ظهر لباس خواب تنشونه 

موقع ناهار لباس عوض میشه تا ۱و نیم که میره کلاس 

پنج میاد از کلاس وقتی اومد یا خونه مامانم میکه بریم یا پارک یا بازی با بچه ها 

بعدشم باز میره خونه مامان همسرم 

بعدشم با باباش میره بیرون 

وقتی میاد باز شام میخوره و بازم لباس خواب 😂

در‌طول روز شاید یک ساعت تنش باشه بنظرم ارزش نداره بخرم هم‌ن لباس هایی که هنوز نو هستن ولی لکه یا ادامسی شدن کفایت میکنه 

هزینه اون رو میدم لباس بیرونی خوشگل براش

اخه بچه گناه داره شده از خودمون بزنیم لباس موقر تن بچه باید باشخ شخصیتش حفظ میشه

من یه سوال دارم 

دختر من مدلش اینه

من لباس نو گرفتم بار اول تنش کردم بعد دو ساعت میبینم یا لکه میوه روش که هیچجوره نمیتونم پاک کنم یا ادامسیش کرده یا چسب زده

لباس نو رو دیگه نمیتونم بیرون تنش کنم

این لباس باید چیکار کنم؟

خب خونگیش میکنم 

جین نیست جنسش پنبه اس یا نخی

من کلا نخی یا پنبه میگیرم

در حد دو عدد شلوار جین و سه تا شلوارک جین

بنظرم لباس ارزون بگیر زود بزودی عوض کن ولی لباس لک دار تن بچه نکن هست دستی ۲۵۰ ۳۰۰ تومن جنسشم معقو ...

هر سه ماه تقریبا عوض میکنم یا خیلی بشه چهار ماه

یه پیشبند براش بخر،یا بدوز، برای دختر بچه در هرشرایطی لباس تمیز و در خور بپوشن ،دختر باید از بچگی یا ...

پنج سالشه تقریبا

ولی موقع غذا خیلی کثیف کاری میکنه

لباس بیرونیاش خیلی تمیز و یک انصافا 

در‌طول روز یکساعت شاید لباسی که چسبی ادامسی کرده باشه تنشه اونم موقع ناهار