2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کف میز آرایشم شیشه پاک کن زدم همون سال اول اینجوری شد انگار خیس خورد و لکش موند بعد اون فقط نم دا ...

خب اون جنسش خوب بوده.کف معمولا سه میل میزارن خیلی نازکه نبایدخیس بشه وگرنه ممکنه پف کنه 

پوسیدگیه چبزمهمی نیست فقط ببر اون ورق پشتشو عوض کنه برات..سه میله هزینه ای هم نداره ازهمون که کابینت ...

زیاد سر در نمیارم فکر کنم غلتکی ا ز جای دوری خریداری شده اینا اصلا حوصله تعویضش هم نیست خب اگه لکه تا همین حد بمونه خوبه بنظرتون بد تر میشه ؟

پوسیدگیه چبزمهمی نیست فقط ببر اون ورق پشتشو عوض کنه برات..سه میله هزینه ای هم نداره ازهمون که کابینت ...

جنس ام دی افتم بدنیست متوسطه چندسالی میتونه برات کارکنه فقط خیس نشه مخصوصازیرسینک بگو پی وی سی کنه که ضدآبه.ام دی افاتم با تینر فوری وپنبه پاک کن تمیزمیشه های گلاس که کلن بایدهرروز تمیزکنی

زیاد سر در نمیارم فکر کنم غلتکی ا ز جای دوری خریداری شده اینا اصلا حوصله تعویضش هم نیست خب اگه لکه ت ...

وقتی کشو رو باز میکنی راحت بازمیشه زنگ زدگی نداره؟؟فوقش یه دست ریله که ۱۵۰تومن پولشه..اگه لکه همینقدرباشه چیزی نیست ولی عوض کنی بهتره چون به مرور منگنه پشتش ممکنه بازشه هزینه ای هم نداره شاید درحد ۱۰۰تومن یافوقش ۲۰۰

یه چیز نم گذاشتی، حواست نبود، کپک زده، مشکلی نداره با دستمال وایتکسی پاک کن و حتما خشک کنپیش میاد دی ...

وایتکس چیه بابا ورق سه میله مثل کاغذمی مونه تو به کارتن خالی وایتکس میزنی؟؟؟

2810