2777
2789

حس میکنم کل عمرم رو اشتباه رفتم راه برگشتی هم نیست 

روحیه و خلقیات و علاقه من یه سمت دیگه بود ولی رفتم سمت رشته ای که دهن پرکن بود و هدفمو گذاشتم روی قبولی رشته ای که نه مناسبم بود و نه علاقم

شاید اگه هر آدمی آزادی کامل داشت میرفت سمت علاقه واقعیش دنیا پر از نابغه هایی میشد که تو جایگاه درست و مناسب خودشون دارن میدرخشن و دیگه هیچکس خنگ و کودن و بی خاصیت خطاب نمیشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دوست داشتین میشه بگین چه رشته ای خوندبن و چه رشته ای دوست داشتین؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
علاقم سمت وکالت یا پلیس شدن بود ولی رفتم رشته تجربی

هنوز دیر نیس اگه‌ مطمئنی واقعا علاقت اونه و به تجربی اصلا علاقه نداری دوباره تلاش کن بهتر از حسرت خوردنه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

خیلی از مردم همین مشکل رو دارن ولی در نهایت کاریه که شده و از دید کلی بهش نگاه کنی تو این دنیای دو روزه زیاد فرقی نداره که گذشته ی هر آدمی چطوری گذشته. فقط سعی کن برای اطرافیانت آدم مثبت و خوش انرژی باشی و از این به بعد بیشتر به علایق و سلایق خودت بپردازی 

من راهو کاملا اشتباهی رفتم برای همین دور زدم برگشتم تا بیفتم دوباره تو مسیر و خیلی خیلی عقب افتادم و ...

من نمیگم کاش آدما میتونستن دوبار زندگی کنن و از تجربه قبلی دیگه اشتباه نکنن 

من آرزوم این بود همون یه بار زندگی صفر تا صدش با خودم بود هر چی هم میشد حسرتی نداشتم چون انتخاب خودم بوده اما خیلی چیزا تو این زندگی انتخاب من نبوده و نیست

من نمیگم کاش آدما میتونستن دوبار زندگی کنن و از تجربه قبلی دیگه اشتباه نکنن من آرزوم این بود همون یه ...

میفهمم چی میگی خانواده منم اصلا نذاشت رشته مورد علاقم شغل مورد علاقه و شاغل شدنم و...رو همه چیز دخالت کرد و من انگار موش آزمایشگاهی بودم دیدن چ گندی به زندگی من خورد برای بعدیا آزادی گذاشتن

2810