2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 7437 بازدید | 223 پست
قبل بارداریم همه چی خوب بود

شما بیشتر به مشاور نیاز دارین، یه تلاش کن واسه بهبود رابطه و مثل قبل شدن، واسه طلاق همیشه وقت هست، بچه داری، بخاطر اون تلاشتو بکن، بعداً نگی میشد درستش کرد عجله کردم

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
انتظار داری بهت بگم واسه چی! آدم روانی ندیدی. دخترم پارچ آبو ریخت رو فرش من داشتم ظرفای شامو میشستم ...

اخخخخخخ بمیرم برا دلت 

ک‌ با تموم سلولای بدنم غمت و درک میکنم

منم مثل خودتم اینو گفتی یاد خودم افتادم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو برای ی روز جا نداری بری.طلاق بگیری میخوای چکار کنی تو این اوضاع بد جامعه .طلاق نگیر مشکلاتت هزار برابر میشه.فک کن شوهرت ی حماله ی هم خونه اس یکیه ک فقط خرج تو و بچه رو میده.اینجوری کنار بچتم هستی کاری ب کارش نداشته باش

واسه چی زدتت الکی کسی کسی نمیزنه

اصلا ایشون هر کاری کرده چه دلیلی داره نره خر دست روش بلند کنه واقعا که چه افکاری دارید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اصلا ایشون هر کاری کرده چه دلیلی داره نره خر دست روش بلند کنه واقعا که چه افکاری دارید

برو جلو پیام ها بخون بعد نظر بده کسی که فعلا نمیتونه کاری بکنه باید فعلا با نر خره کنار بیاد تا بتونه جدا بشه

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
برو جلو پیام ها بخون بعد نظر بده کسی که فعلا نمیتونه کاری بکنه باید فعلا با نر خره کنار بیاد تا بتون ...

بله حق باشما ولی بعضی ها روانی هستن کاری بهشون هم نداشته باشی بهونه درست میکنن و دست درازی میکنن .اینجور مواقع باید جلوی اینا دیوونه بازی در آورد نه اینکه ترسید و زبون رو کرد جایی دیگه . کاری که خودم باهاش کردم و لال شد و نتونست حرکتی بزنه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

شما بیشتر به مشاور نیاز دارین، یه تلاش کن واسه بهبود رابطه و مثل قبل شدن، واسه طلاق همیشه وقت هست، ب ...

از ماه ۷ بارداریم رفتیم مشاوره تا الان ک دخترم ۹ ماهشه. این آشغال کتک خوردن مادرشو دیده یادگرفته. زن دوم گرفتن باباشو دیده هار شده. 

استارتر حالت چطوره در چه حالی . از خودت بهمون خبر بده

اومدم خونه وسایلمو بردارم برم ترمینال ک برم خونه پدرم. دیشب از سرما تمام پهلو و دلم درد گرفت. پریود شدم. الان حالم افتضاحه.