2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 5234 بازدید | 202 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شوهرت یا پدرت بیان هروز کتکت بزنن مشکلی نداری!؟

تا کسی دهن تو دهن کسي نکن که کسی الکی کتک نمیزنه. من یکی فامیل درجه یک دارم زبون تو زبون شوهرش میکنه شوهرش داغ میکنه مزنتش میگم وقتی مبینی حساس و میگی نمیتونم برگردم خونه بابام پس زبون تو زبونش نکن. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
بیمارستان امنه، بمون امشب صبح برو دنبال کارا طلاق اول کار مهریه بذار اجرا، انقد بی غیرته ساعت الان ن ...

بعد دوساعت پیام داده بود هرجا هستیربلندکن بیا خونه. همین! منم جوابشو ندادم بره بمیره

انتظار داری بهت بگم واسه چی! آدم روانی ندیدی. دخترم پارچ آبو ریخت رو فرش من داشتم ظرفای شامو میشستم ...

عزیزم تو که می‌بینی حساسه برمیداشتی چرا بهونه دست آدم روانی میدی

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
تا کسی دهن تو دهن کسي نکن که کسی الکی کتک نمیزنه. من یکی فامیل درجه یک دارم زبون تو زبون شوهرش میکنه ...

وقتی با زبون زن کل کل میکنه مردم با همون زبون جواب بده از زورش استفاده نکنه،. سیس مادرشوهرا رو داری، چته خو؟ پشت هم جنس خودت باش امثال تو هستن زنا رو دچار دردسر میکنن 

تا کسی دهن تو دهن کسي نکن که کسی الکی کتک نمیزنه. من یکی فامیل درجه یک دارم زبون تو زبون شوهرش میکنه ...

مگ قراره همیشه آقا بالاسر داشتهدباشم. دستم تو جیب خودمه ن پدر میخام ن شوهر. چرا باید طرف فوش بده مث احمقا نگاش کنم سکوت کنم ک چی ک ی لقمه نون بهم بده بخورم میخام نده میخام از گشنگی بمیرم

2810