2777
2789
عنوان

به منم ی راه حل بدین دیگ انقدر تاپیک نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست

چقدر میترسم ازین مدل عشقا 

فراموشش کن اگ واقعا ازت بدش میاد 

من از پسرخالم بدم میومد اون عاشقم بود هرچقدر خاستگاری کرد حواب رد دادم تا ابنک ازدواج کردمو جداشدم بعدش باز خاستگاری کرد و قبول کردم اینقدر ک همه گفتن عاشقته بخاطرت همه کاری میکنه ولی تهش جداشدیم چون اون ازم کینه داشت و فقط میخاست بدبختم کنه ک بش دوتا ازدواج ناموفق ک دیگ نتونم ازدواج کنم 

منظورم اینه ک شابد تهش عشق زیاد شمام تبدیل ب تنفر بشه و عواقب بدی داشت باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میترسم ازین مدل عشقا فراموشش کن اگ واقعا ازت بدش میاد من از پسرخالم بدم میومد اون عاشقم بود هرچ ...

برا اون نفرت شد نسبت بهم

ولی من موندم همینوری 

با مغزی ک میفهمه تموم شده ولی دلی ک نمیتونه از پسش بربیاد

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بهش توجه نکن و نادیده اش بگیر

میاد سمتم؟فک نکنم

میزاره میره کلا

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
میاد سمتم؟فک نکنممیزاره میره کلا

تا توجه کنی بیشتر ازت فاصله میگیره

نادیده اش بگیر و رفتارتو کلا عوص کن اما دعوا نکنها

اگه قرار باسه بیاد میاد

وگرنه هرچی تو بری سمتش اونم بیشتر میره

رهاش کن و بدون که یه روزی بهش میرسی

میترسم کلا همین ی ذرم تموم شه

شبیه جهنم شده زندگیم.....

شبیه جهنم شده زندگیم.....

نماز بخون،اونقد ضجه بزن گریه کن،نمیدونی چه حالی میده😂،ببخشیدا تجربه خودم یادم اومد خندم گرفت، یه زمانی بخاطر همچین درخواست نشدنیه اونقد سر نمازام گریه میکردم اصلا روم نمیشد با خانوادم رو در رو بشم

نماز بخون،اونقد ضجه بزن گریه کن،نمیدونی چه حالی میده😂،ببخشیدا تجربه خودم یادم اومد خندم گرفت، یه زم ...

بعد نماز عا کنم؟

نمیدونم چرا نمیکنم

میتونی سختیش فقط چند ماهه

بیشتر از 12ماهه... 

یه مدت باهاش بودی؟اگر بودی چقدر؟عزیزم اگر مدتی باهاش بودی حست طبیعیه و زمان درستش میکنهچطور آدمیه؟ ق ...

7  8 سال

زمان فقط دردشو کم میکنه

وگرنه با هر اهنگ با هر مسیر یادش میوفته ادم

2810