2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 8162 بازدید | 392 پست
برو تلگرام بزن دروس مولانا با سعید قویدل (لذت زندگی) و کانال بعدی تجربیات افراد و تبدیل مسیر زندگیشو ...

چشم مرسییییییی 

یه چیزی عزیزم 

تو حرفای من خودبزرگ بینی دیدی؟؟؟

بعضیا خیلی توپیدن که چه خبره اینقدر از بالا نگاه می‌کنی از تو خوشگلتر زیاده و فلان معمولی هستی میخوای اعتماد به نفستو ببری بالا این حرفا ... 

ولی من اصلا آدم مغروری نیستم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم مرسییییییی یه چیزی عزیزم تو حرفای من خودبزرگ بینی دیدی؟؟؟بعضیا خیلی توپیدن که چه خبره اینقدر از ...

راستش من زیاد تجربه ندارم ولی اینو میدونم اصلا روحیاتتون بهم نمیخوره وسطح تون زمین تا اسمونه بااین ادم پیر میشی امیدوارم بعد یه بچه چند سال دیگه نرسی به حال الان که کاش میرفتم خونه تحمل حرف میکردم 

برای درسم چون تازه میخوای شروع کنی اولش خیلی سخته از دوسه ساعت شروع کن حتی ممکنه تمرکز هم نداشته باشی فقط نگاه کتاب کن اصلا بعد یه مدت راه میافتی واسع درست برو مشاور یا تراپیست مشاور بگیر شاید دارو هم داد بهت تنها راهته دختر هر جوری شده سعی کن بخونی قبول شی همین فکر به ازادی برات بشه انگیزه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚