دوستان لطفاً تجربه هاتونو بگید. وسر من دو ماه و چهار روزشه ،خوابیدنش خیلی خسته ام کرده . پنج دقیقه میخوابه بعد بیدار میشه . اولش خوب بود و زیاد میخوابید . الان تقریبا هر شب یا یک شب در میون حدود سه ساعت گریه میکنه تا بخوابه . گریه اش مداوم نیس یکم ساکت میشه دوباره شروع میکنه . ممکنه وسطشم یه چرت کوتاه بزنه ولی زود بیدار میشه. بخاطر همین وقتی ک میخوابه از تو بغلم یا رو پام جابجاش نمیکنم که یکم بخوابه . اما همین ک جابجاش کنم دوباره بیدار میشه . . کمر درد میگیرم بس که راه میبرم یا روی پام تکون میدم . در صورتی ک اصلا دلم نمیخواد عادت کنه اینجوری خوابش ببره . اما نمیدونم به چی عادتش بدم . شما بچه هاتون رو چطور میخوابونین ؟ در کل کولیک داره، حتی خیلی از وقتایی که خوابیده از درد کولیک به خودش میپیچه و همش صدای شبیه درب روغن نخورده میده، کولیکز ، دایمیتیکون و پدی لاکت و هم میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم چیزای نفاخ نخور و بعد هر وعده غذایی عرق شاتره بخور. دل و پهلوش با روغن بادام شیرین چرب کن خوب میشه. من دخترم اینجوری بود اینکارا کردم خوب شد
گهواره از این حصیری ها که حرکت بالا به پایین دارن رو دارم . زیاد حال نمیکنه .(حرکتش به بغل نیس ) . البته گاهی توی کریر شده خوابش ببره با تکون دادن . ولی تو گهواره چون بزرگتره به نظرم حس ارامش کریر رو نداشته براش
پستونک نمیگیره . یه بار گرفت . کمتر از یک دقیقه ، حالت اوق زدن داره .میندازه بیرون و بعدشم انگار داره بالا میاره . چند بار اوق میزنه . پستونک کوچیک هم داریم تو بازار ؟