2777
2789
مثلن یه کاربری بهش شک می کنم نکنه گفته من خیانت کردم و اینا یا این گناه رو کردم این بدب

آهان، خب این احساس رو که خیلی‌ها دارن استارتر

مثلاً من خودم همین امشب یکی از تاپیک‌ها رو به خودم گرفتم و خب اشتباه فکر می‌کردم انگار😭

خودت رو اذیت نکن لطفاً 

京香水月

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شما هم حرف زدم پسرتون رتبه ۵۰۰ اورد

بله یادمه شما رو 

عر نزن تلاش کن 

هر چی تاپیک غر غر بزنی به دردت نمیخوره بجاش  این وقت   رو بزار درس بخون‌ بخدا رتبه ات از پسر منم بهتر میشه 

اینکه فامیل پزشکی یا دارو میخونه ارتباطش به تو چیه؟ اون حتما هم علاقه داشته هم تلاش کرده و بهش رسیده. توام اگه علاقه داری تلاشتو بکن و برس. وگرنه سر چشم و هم چشمی خودتو به باد نده

هرمشکل روانیم داشته باشی قابل حله منم کلی مشکل داشتم حل شده. ۲۰ سالته به خودت بیا بچه که نیستی این اداها چیه

اینکه فامیل پزشکی یا دارو میخونه ارتباطش به تو چیه؟ اون حتما هم علاقه داشته هم تلاش کرده و بهش رسیده ...

بعد به بن بست خوردم الان همین الان باز یک اتفاق بد برام افتاد

بعد به بن بست خوردم الان همین الان باز یک اتفاق بد برام افتاد

اتفاق بد واسه همه هست. قرار نیست همه چی اروم و سرجاش باشه تا شما تلاش کنی.اتفاقا تا میخای تلاس کنی کلی چالش باید برات پیش بیاد تا ببینی لیاقت رسیدن ب هدفو داری با نه. بعدم پزشکی بیشتر واسه ادم پولداراس که تا سی وچندسالگی با پول بابا میتونن سر کنن. پیرا هم قبول شدی برو

میدونم،چون همسنیم پرسیدم،بعضیا سال فیک میذارن، خب اگه پسریو و بیست سالته و مادر پدرت بهت گیر ندادن ک ...

بله خوب من همین الان باز کردم تلم رو بعد از دو روز اون کسی که بعد از ۳ ماه بهش پیام دادم و دوسش داشتم بلاکم کرد

2810