2777
2789
عنوان

خیلی از این حرکت پارتنر ناراحت شدم چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
دوست عزیز ناراحت نشید لطفا من از همسرم توقع ندارم برام آبرسان و ماسک مو بخره باهاش دوستم بودم چنین ت ...

عزیزم اگه همسرت برات نخره کی باید بخره ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز ناراحت نشید لطفا من از همسرم توقع ندارم برام آبرسان و ماسک مو بخره باهاش دوستم بودم چنین ت ...

خب دقیقا همین ناراحتم که  لعنت به من که ازش انتظار داشتم توقعه داشتم بعد یک‌ونیم دادم براش یه بافت خریدم 🙃

هی به خودم میگم از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باشه هی به خودم میگم نداشتی نپوش نخر نگرد نخور ولی انتظ ...

منظورم صرفا تو این مورد نیستا ولی کلا انتظار چیز خوبی نیست مخصوصا اگ نا به جا باشه

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزیزم اگه همسرت برات نخره کی باید بخره ؟

دوست عزیزم نمیدونم چرا توی ایران همسر با دستگاه خودپرداز اشتباه گرفته شده... خودم برای خودم می خرم نیازی نیست انتظار بکشم تا همسرم بخره... با هم دوستیم تازه یه وقتایی مخارج خونه هم پرداخت می کنم. چه اشکالی داره زندگیمون رو با هم بسازیم

خب دقیقا همین ناراحتم که لعنت به من که ازش انتظار داشتم توقعه داشتم بعد یک‌ونیم دادم براش یه بافت خ ...

به نظر سعی کن به کادوهای کوچیک عادتش بدی خودت هم با چیزهای کوچیک خوشحال بشو و دنبال ارزش مادی نباش مهم به یاد هم بودنه... الانم ناراحت نباش تجربه کسب کردی عزیزم

دوست عزیزم نمیدونم چرا توی ایران همسر با دستگاه خودپرداز اشتباه گرفته شده... خودم برای خودم می خرم ن ...

نه عزیزم اشتباه داری برداشت میکنی همسر دستگاه خودپرداز نیست اما مسئول تامین نیازهای افراد خانواده هست ، البته هرکسی سبکی برای زندکی خودش داره ولی خب این سبک زندگی آسیب میرسونه اول به خود شما و بعد به همسر محترمتون ، ان شالله که همیشه د  کنار هم شادو سلامت باشید عزیزم ولی مواظب باشید این مسئله به حس اقتدار و تکیه گاه بودن همسرتون آسیب نرسونه ❤️

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه عزیزم اشتباه داری برداشت میکنی همسر دستگاه خودپرداز نیست اما مسئول تامین نیازهای افراد خانواده هس ...

بله دوست عزیز طرز فکرها کاملا متفاوته و قابل احترامه... اما توی کشورهای دیگه هم به همین سبک زندگی می کنند زن و مرد با هم زندگی رو می سازند نه یک نفر تکیه کنه و یک نفر زیر بار زندگی خم بشه... به هر حال من و همسرم راضی هستیم و دوستانه و پنجاه پنجاه زندگی می کنیم.

امیدوارم شما هم خوشبخت و شاد و سلامت باشید.