2777
2789

صاحب کار پدرم پیام داده بود بیداری ؟ 

مادرم‌اورد گوشیو داد به من گفت بنویس من دخترشم خوابه میخوای بیدارش کنم منم همین و نوشتم اونم نوشت میای پایین کلید مغازرو بگیری بدی به بابات ؟ منم جواب ندادم مامانم به بابام و بیدار کرد 

بابام میگه نه خودت برو بگیر مامانم گفت خجالت بکش نصف شبه به من میگی برو کلید بگیر بابام رو مامانم دست بلند کرد گفت مگه نگفتم به من کسی پیام میده تو دخالت نکن ؟ 

منم داد زدم گفتم بسته دیگه من اعصاب نمونده برام 😭

دیگه تمومش کردن خسته شدم سرم درد میکنه من حوصلم نمیکشه

از بچگیم حسرت خیلی چیزا رو دلم موند اما حرف نزدم و سکوت کردم الان که این و مینویسم اشکم در اومد 😭

البته قبل اونم تو خونمون بحث شد سر پول که مادرم گفت ۳۰۰ از مدرسه میخوان بده ببرم بدم بابام نداد 

بخدا خسته شدم افسرده شدم اعصابم ضعیف شده حوصله ندارم دیگه

درسم افت کرده 

حوصلم به هیچی نمیکشه 

بد اخلاق شدم 

از استرس ریزش مو گرفتم .

بسه دیگه منم ادمم

هر روز غصه میخورم ناراحت میشم حسرت یه پدر مادر خوب موند رو دلم همش به مامانم میگم چرااا من و به دنبا اوردی 

مامانمم باهام خوب رفتار نمیکنه اذیتم میکنه

بخدا خسته شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بابات راست میگه چرا جواب پیام صاب کار رو دادین 

بخاطر حرصش گرفته اونجور گفته ولی دیگه زیاد جوشی شده دست بلند کرده کارش درست نبوده 

شما که میدونین متاسفانه باباتون جوشیه یکار نکنید عصبانی شه 

بمیرم برات عزیزم

میفهممت کاملا

از این روزا تو زندگی خیلیامون بوده و هست 

درکت میکنم

میگذره

ولی درستو بخون و خودتو بالا بکش و دانشکاه برو ی شهر دیگه مستقل شی 

منم این مسیرو پیش گرفتم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
بمیرم برات عزیزممیفهممت کاملااز این روزا تو زندگی خیلیامون بوده و هست درکت میکنممیگذرهولی درستو بخون ...

نمیتونم مشکل اعصاب گرفتم 

دست و پام میلرزه عصبی میشم 

نمیتونم واقعا نمیتونم 

من کار ندارم کار کدومشون بوده اما من واقعا داغونم ۲ بار تا خودکشی رفتم

عزیزم خودتو نباز دعوا متاسفانه تو خانواده ها هست مردم دیگه عصبی شدن حال حوصله قبل رو ندارن این گرونی و همه چیز کلا مغز مرد ها معیوب کرده 

کم نیار اصلا 

نمیتونم مشکل اعصاب گرفتم دست و پام میلرزه عصبی میشم نمیتونم واقعا نمیتونم

یکم بذار بگذره این روزا

یکم با خودت مهربون باش

درست میشه همیشه ک اینطوری نمی مونه

با خدا صحبت کن ارامش میده 

جدی میگم

یا مثلا با دوستات ارتباط بگیر

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

والله دعوا با داد تو فیصله پیدا کرده بنظر نمیاد دختر ضعیفی باشی

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

ب جهنم ک رو مادرت دست بلند کرد    نیایدبگید واه واه مادره ها ک تمام فسادا و فتنه ها باعث و بانـی دعواهای خونه ریشه اش ب مامانا وصله  ریپلایمم نکنید خودم دیگه تحمل مادرموندارم بزننش درحدمرگم اروم میشن ن ناراحت

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

قشنگم، عزیزم‌

چاره ی ما چیه از از دست خانوادمون به نظرت؟ 

من ۳۱ سالمه و یکساله عقدم ولی همچنان دارم میکشم از دستشون. از ۱۵ سالگی یه چشمم اشک و یه چشمم خون.

اینارو گفتم بدونی خیلی هامون میدونیم چه حالی داری.

عزیز دلم یکم دیگه صبوری کن با درس خوندنت راهی به بیرون پیدا کن. سالم بمون ، مبادا بخاطر کمبود هات بذاری هرکس طرفت بیاد و با روانت بازی کنه. خودتو بالا بکش و سطحت رو ببر بالا ...

فکر کن داری با خود۳۰ سالت الان حرف میزنی. 

2810