2777
2789
عنوان

کدام شهرستانااینطورهستن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 84 پست
چطورمن ندیدم حس میکنم بستگی ب استان اون شهرداره

من فکر میکنم جنوب ازدواج یکم بیشتر باشه ولی دور اول تهران بعد شیراز و اصفهان بعد مشهد و.....اینا رو خط قرمز بکش چون نمیکنن اصلااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم جنوب ازدواج یکم بیشتر باشه ولی دور اول تهران بعد شیراز و اصفهان بعد مشهد و.....اینا رو ...

اوناک هیچی اماشهرای بزرگ همه نوع شخصیت وآدمی هستن مگ ممکنه هیچکدام ازدواجی نباشن؟؟

جدیی چطور

نمیدونم والا پسراش خیلی بگیرن. کلا زودم عاشق میشن.بعد فامیل ها خیلی باهم رفت امد دارن. مثلا من با پسردایی های مامانمم رفت امد دارم 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
نمیدونم والا پسراش خیلی بگیرن. کلا زودم عاشق میشن.بعد فامیل ها خیلی باهم رفت امد دارن. مثلا من با پس ...

نسل جدیدم همینطورن؟؟غریبه هم میگیرن یابراشون فرقی نمیکنه

نسل جدیدم همینطورن؟؟غریبه هم میگیرن یابراشون فرقی نمیکنه

اره همینطورن. اره غریبه هم میگیرن ولی بستگی ب پذیرش خانوادشون داره. ولی بیشتر با همون شهر خودمون یا اطراف ازدواج میکنن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2810