2777
2789

صورتم پرشده از منافذ 😭

شکمم پر از ترک 

استخون درد شدید 

جوش صورت و بدن 

مو هام خشک شدن 

پوستم خشک شده 

زیر چشمام گود افتاده 

دندونام پوسیده شدن 

سینه هام شل و افتاده 

حالم از خودم بهم میخوره اصلا خودمو تو اینه نگاه نمیکنم باورم نمیشه این منم 

انقدر پوستم صاف و یک دست بود انقد شکمم تخت و اندامم خوشفرم دوتا بارداری پشت سر هم داغونم کرده 😭

چیکار کنم راه حلی برا از بین بردن منافذ دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمون بهم میریزه دیگ 

کاریش نمیشه کرد

پوستم مسئله شوخی برداری نیست که از خودم بهت کرم معرفی کنم

فقط بتونی روتین رعایت کنی تا سر فرصت بری دکتر

هرروز صورتتو با شوینده مناسب پوستت بشور 

ابرسان بزن 

ارامش داشته باش وگرنه جوشات بدتر میشه 

.

همش راه حل داره عزیزم. جوش که خوب میشه بعدا به پوستت رسیدگی کن دندون هم باید بری دندونپزشکی. موهاتم رسیدگی کن. ترک شکم هم اون قدرا که فکرشو میکنی بد نیست 

منم شکمم پر از ترک هست پهلوهام ترک های خیلی پهن دارن نافم از داخل پاره شده‌. پوستم به شدت تیره شده بود الان اما خوب شده. معذرت میخام رو واژنم آبسه خونی زد. 

اما خداروشکر دوتا بچه سالم دارم که به کل دنیا می ارزه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
همش راه حل داره عزیزم. جوش که خوب میشه بعدا به پوستت رسیدگی کن دندون هم باید بری دندونپزشکی. موهاتم ...

همشون به کنار منافذم پوستم خیلی رو مخمه نمیدونم چیکار کنم 

انقدر هم درد دارم نمیتونم پیش دکتر پوست برم دیگه تا وقتی بچه بدنیا بیاد 😢

همشون به کنار منافذم پوستم خیلی رو مخمه نمیدونم چیکار کنم انقدر هم درد دارم نمیتونم پیش دکتر پوست بر ...

اونم راه حل داره. نمیدونم اگه اشتباه نکنم یه کار پوستی هست انجام میدن برای از بین بردن منافذ اسمشو یادم رفته

ایشالا به سلامتی زایمان کنی. فاصله سنی بچه هات چقدره؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤