2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چکار کنم😭😭😭

131 بازدید | 15 پست

من امسال کنکور دارم ،داداشم رفته سربازی از صبح تا شب گریه میکنم داخل درسام افت کردم چکار کنم خدایا خسته شدم از این زندگی و دلتنگی هایی که تمومی نداره😭😭اصلا نمیتونم جلوی گریمو بگیرم از بس که من کریه میکنم مامان بابامم پا به پام گریه میکننن هیچوقت اینقدر رنج نخورده بودمم😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برمیگرده باید میرفت تا زودتر تکلیف زندگیش معلوم بشه باید بیاد و سروسامون بگیره خوشی هاشو ببینید اگر میموند همینطوری بلاتکلیف بود. ان شاالله به خوشی و سلامتی برمیگرده اونوقت میبینی خدا همراهش بوده و هست

وای میترسم ادامه دار باشه گری هام و از درسام عقب بمونم😭

اگ ادامه بدی عقب می فتی و نتیجه میشه مردود شدن کارنامه 

حس مزخرفیه... 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
اگ ادامه بدی عقب می فتی و نتیجه میشه مردود شدن کارنامه حس مزخرفیه...

با مشاور حرف بزنم بنظرتون تاثیری داره؟

چون من ی ادمی بودم اگر ام سختی میکشیدم جلوی گریمو میگرفتم بخاطر مامان بابام،الان دیگه نمیتونم نمیدونم باید چکار کنم 🥲🥲

منم دوسال شوهرم چند روز بعد عروسی رفت مرز. تو‌ روزهایی که اینقدر درد و غم داشتم که اگر بگم میگی چطور ...

هر وقت کسیو میدیدم که داره بخاطر اشناش که رفته سربازی گریه میکنه میگفتم قرار نیست که برنگرده این میخره بازیا چیه حالا خودم میفهمم چی میکشیدن😭 از وقتی رفته هنوز درست نخوابیدم احساس میکنم سرم داره میترکه دیگه😭

هر وقت کسیو میدیدم که داره بخاطر اشناش که رفته سربازی گریه میکنه میگفتم قرار نیست که برنگرده این میخ ...

ولی من همیشه برای سربازا اونایی که رو تخت بیمارستانن اونایی که از خانواده دورن اونایی برای یک لقمه نون کیلومتر ها دور تر کار میکنن و‌‌..... برای همه گریه میکنم و ناراحتم

2810