2777
2789

دختر عموی شوهرم که خیلی باهاش راحتم و رابطه خانوادگی داریم..

شوهرش ۳ تا کامیونت نو داره از اینا که میگن ۶ تن ، ۸ تن 

بعضی ها بهشون میگن خاور که انداخته تو یک شرکت و راننده دارن بقول شوهرم فارغ از هزینه کامیونت ها و راننده ها همه اش همینجوری ماهی ۸۰ میلیون سود خالص بخاطر اونا میاد رو حسابش..

۲ تا نیسان داره که یخچال دارن اونا رو هم انداخته تو شرکت دیگه..

یک مغازه طلافروشی توپ و باکلاس داره..

خودشم با رفیقش یک شرکت فنی مهندسی دارن اونجا کار می‌کنه..

چند سالشه ۳۶ ۳۷ سال..اینا رو از کجا آورده همه اش با فکر و هوش خودش یک نابغه است از سنگ هم پول درمیاره واقعا چند سال یک مدت چندتا متخصص آورده بود میرفتم تو کوه ها خودمان سنگ قیمتی پیدا می‌کردن میفروختن خلاصه بگم از همه چی پول درمیاره و واقعا نابغه است تو این مورد..وگرنه میگن پدرش یک آدم کارگر ساده است که بچه‌هاشو با هزار بدبختی و نداری بزرگ کرده..

اما نکته عجیبش چیه؟

با این همه هوش و نبوغ اقتصادی

این حجم از موفقیت در سن کم

این همه پول

همه پول هاش می‌ره رو حساب زنش چون زنش همه حساب کتاب هاشو می‌کنه

و من به چشم خودم دیدم که رفته نون بخره یا مغازه خرید کنه زنش کارت بهش داده یا رفته با دوستاش بیرون از زنش پول گرفته..

باورتان میشه ؟

پیش هرکسی میگم باورش نمیشه ولی خداییش اینجوریه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا براش ساخته 😍....

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خوشبخت و موفق باشندهر کسی اخلاقی داره

آخه برام سواله طرف خودش یک مخ اقتصادی بی‌نظیر داره 

ماهی شاید ۳۰۰ میلیون پول دربیاره

بعد برای خرید خونه از زنش پول بگیره ؟

باورم میشه شوهرمم میریزه توکارت من عجیب نیست

آخه برام سواله طرف خودش یک مخ اقتصادی بی‌نظیر داره 

ماهی شاید ۳۰۰ میلیون پول دربیاره

بعد برای خرید ساده خونه از زنش پول بگیره ؟

منم دیرم یه همچین موردی دوتا داریم ازدنزدیکانمون

منم تو اطرافیانم هست ولی این یکی حداقل ماهی بقول شوهرم ۳۰۰ میلیون درآمد درمیاره بعد برای بیرون رفتن با دوستاش از زنش پول میگیره عجیبه برام خیلی عجیب 

آخه برام سواله طرف خودش یک مخ اقتصادی بی‌نظیر داره ماهی شاید ۳۰۰ میلیون پول دربیارهبعد برای خرید ساد ...

برات عجیب نباشه همسر منم تقریبا ایجکر درامدی داره ولی پول رو کارت منه من بهش پول میدم با کادت من خرید میکنه خودش دراورده بی عرضه نیست ولی من مدیریت میکنم مخارجو 

خدا براش ساخته 😍....

برای کدومشون

من که دلم برای مرده میسوزه

بقول شوهرم ماهی ۳۰۰ میلیون درمیاره

بعد دیدم برای بیرون رفتن با دوستاش از زنش پول میگیره

واقعا دلسوزی داره

2810