2777
2789
عنوان

به شوهر خواهر شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 62 پست

خب من اگر همچین کاری میکردمو شوهرم اگر خبر دار میشد قطعا ی دعوای شدید بین خودمون رخ میداد و خیلی عصبانی میشد

کاملااااا ب هممون اعتماد داره ولی مطمعنم خیلی ناراحت میشد و میگفت وقتی من هستم شما لازم نکرده ب شوهر خواهرم پیام بدی

باید اروم ب شوهرت میگفتی ک اون بهش بگه

حالا ایندفعه رو اشکالی نداره و باعث صمیمیت ی زنو شوهر شدید ولی دیگه هیچ وقت این کارو نکنید چون صورت خوبی نداره

البته همسرتو حتما در جریان این پیام بزار و بهش بگو به شوهرخواهرت بگو یه جوری باشوخی و خنده که اونم بدونه که همسرت در جریانه مثلا بگه شانس آوردی خانومم نجاتت داد یا ازاین چیزا که فقط بفهمه بی‌خبر نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا ملت چه خوددرگیری هایی دارن که شوهر با اونهمه دغدغه باید تاریخ ازدواج، تاریخ تولدشون رو حفظ باشه کادو بخره جشن بگیره... تازه بقیه رو هم درگیر توقعاتشون میکنند الان این خواهرشوهر متوقع این زن بردار طفلکی رو هم درگیر کرد ... ک طفلکی از سرخیرخواهی پیام داده ولی خب از عواقب کارش یکم مردد شده ...

آخیش خداروشکر

منم چهار ماه خواهر شوهرم و شوهرش قهر بودن آشتی دادم دوروز بعد تولد خواهرشوهرم بود پیام دادم به شوهرش تبریک بگو گفت پرو میشه گفتم این حرف رو نزن.پیام داده بود خواهر شوهرم کلی ذوق کرد ولی نفهمید کار من بوده بخاطر آشتی دادنشون شوهرش به هزینه خودش سه روز ما رو برد شمال.ولی چند سال بعد خواهر شوهرم بد جور جوابمو داد

ای بابا چه بد

اره من باعث اشتیشون شدم چند سال بعد باعث جداییم میخواست بشه.ولی باز عید امسال قهر کرد رفتیم با شوهرم آشتی دادیم .ولی بد تاوانی داد بخاطر جدا کردن منو و شوهرم.من فقط واگذار کردم به خدا خدا جبران کرد براش

2810