2777
2789
عنوان

بیاین عکس اونی که دوسش داشتم رو بذارم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 69 پست
اسی ب این زودیا نیست طرف تو ۲۰ سالگی دل شکسته ۴۰ ۵۰ سالگی کارما پس داده تو فقط به خدا بسپار و اروم ...

هووووف 20سال منتظر باشیم

اصلا اینطوریه نمیخام چیزی پس بده

حالم بهتره اینطوری

ب چ دردم میخوره اون موقه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی ب این زودیا نیست طرف تو ۲۰ سالگی دل شکسته ۴۰ ۵۰ سالگی کارما پس داده تو فقط به خدا بسپار و اروم ...

حرف حق..ما یکی از اشناهامون چند سال خیانت میکرد ب خانمش طفلی خیلی عذاب میکشید از دست شوهر همیشه میگفت پس کی خدا جوابشو میده بعد چهار سال رسوای عالم شد مرده الان طوری شده ک حتی خجالت میکشه از خونه بیاد بیرون

این نیز بگذرد...

دیدم اسی جان 😅

خودتو ناراحت نکن وقتتو صرف کلاس و بیرون و پارک و کافه و اینا کن 😅میدونی منم چهار سال یکیو خیلیییی میخواستم حتی اقدام ب خودکشی کردم حالا اون اصلا خبر نداشت عشقم خیلیییی عجیب بود  هر روز بیشتر از دیروز و ... 

بعد با شوهرم اشنا شدم پنچ سال باهم دوست بودیم  ک بهم رسیدیم و الان عقدیم خب حرفم اینه   یک ماه اول یکم سخت بود ولی کم کم شوهرم شد همچیم و اون عشق و ... خاموش شد فقط ی اسم ازش برام باقی موند الان هموووونقدر شوهرمو دوس دارم  انقددد ک هرشب ارزو میکنم من پیش مرگش بشم غمشو نبینم .

ادم درستتو پیدا کن . منم چهار سال از زندگیم نابود شد به قولی تجربه رو تجربه نکن ک عمرم زود میره  

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
دیدم اسی جان 😅خودتو ناراحت نکن وقتتو صرف کلاس و بیرون و پارک و کافه و اینا کن 😅میدونی منم چهار سال ...

ادم درست؟ 

من دیگه محاله ممکنه بتونم وارد رابطه با کسی بشم

دوساله حتی فکرم بهش نکردم از این به بعدشم همینه

اعتماد و باورمو نااااابود کرد

داااغون شدم من هیشکی نمیدونه💔

ادم درست؟ من دیگه محاله ممکنه بتونم وارد رابطه با کسی بشمدوساله حتی فکرم بهش نکردم از این به بعدشم ه ...

درکت میکنم منم همینو میگفتم سختتتتتتتت تر از تو حتی ولی میشه اسی . سر راهت ک قرار بگیره سخت  اعتماد میکنی ولی قابل اعتماد بود خودت کم کم  دل بهش میدی صبر کن همچیز درست میشه تو فقط به فکر خودت باش .

زنایی بودن عاشقانه ازدواج کردن ی عمرررر موندن اخر سر جدا شدن رفتن دنبال کارو زندگیشون یا اواره شدن .توهم الان به فکر خودت باش کار کن سرگرم باش مستقل باش درست میشن اونا با اون همه عمر از دست رفته باز از صفر تلاش کردن و دیدن ارزشی نداره اون زندگی . تو ک اول راهی هزااااران موقیت و کار و ... داری  به خودت بیا تو لایق بهترینایی 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!