2777
2789
چله بسم الله رو ادامه بدم یعنی؟😭دلم بد شده اخه

بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو میگی؟

اگه اینو میگی من خیلی ازش حاجت روایی خوندم

تابستون هم برداشته بودم ولی بعدش هرروز تعدادش زیاد میشد دیگه از یه جایی ب بعد چون مسافرت رفته بودم نشد کاملش کنم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از طریق یکی از دوستای مشترکمون، پیشنهاد داد و پیش رفتیم اشناییت صورت گرفت و بعد چندین ماه تصمیم ب ...

الهیییی😭

خدا به دلهای شکسته نگاه ویژه ای داره با دل شکسته برای همه عاشقا و برای خودت دعا کن مستجاب میشه عزیزم مطمئنم

اهان یعنی سید ابراهیم چندین بار چله برداشتن؟اما حقیقتش من میترسم😅 تصمیمم عوض شدفعلاشما تجربه خوندنش ...

منم میخوام

ب هربهایی

میتونی نیت کنی بگی اگ مصلحتمه بده اگ نه یکاری کن کلا پاک شه اینطوری ترسم نداره

نمیدونم چندبار

من اره میخوام بگیرم این چهله رو

اما بانایب ک هزینش فعلا واسیه من زیاده

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو میگی؟اگه اینو میگی من خیلی ازش حاجت روایی خون ...

کاش خدا به دلمون نگاه کنه خواهر

ساعتی که همه خوابن بیداریم و توفکر

فکر کارو زندگی و مشکل یه طرف فکر این آدمایی که خوابو گرفتن یه طرف

به سلامتی زنده باشیآخه اصلا فکر کنم خوشش نمیاد ازم😭💔شایدم یه ذره فقط خوشش بیادحتی نمیدونم کسیو دار ...

یعنی چی کسیو داره یا نه؟

خب چله بردار چله حشر رو سرچ کن همین نی نی سایت خیلی ازش حاجت گرفتن حاجتای محال، اها راستی دعای توسل هر تعداد ببشتر بخونی هرروز خیلی عالیه 

تو گوگل سرچ بزن صحبت های حاج اقا بیگلری فک کنک بود درباره دعای توسل

گوش بذه ببین چی میگه تجربه هارو گوش بده 

کاش خدا به دلمون نگاه کنه خواهرساعتی که همه خوابن بیداریم و توفکرفکر کارو زندگی و مشکل یه طرف فکر ای ...

واااای دقیقااااااااا😭😭😭

منم میخوامب هربهاییمیتونی نیت کنی بگی اگ مصلحتمه بده اگ نه یکاری کن کلا پاک شه اینطوری ترسم ندارهنمی ...

عزیزم امیدوارم خیر بشه واست

اخه حتی اینجوری ام میترسم

چون هیچ ادمی ارزش این که آدمای دیگه رو از دست بدم نداره حتی کسی که باعث شده قلبم از سینه کنده بشه

نایب هزینه اش چقدره؟

اره جدییعنی ادامه بدم؟ سنگینی نداره؟

نه اخه سنگینی چی

اسم خداست

اسم خدا چه سنگینی ای

یه صدقه بده و به دلت بد راه نده و از خدا بخواه صلاحتو در این فرد قرار بده

الهیییی😭خدا به دلهای شکسته نگاه ویژه ای داره با دل شکسته برای همه عاشقا و برای خودت دعا کن مستجاب م ...

مرسی عزیزم توکل بر خدا💗 نمیدونم واقعا امروز داشتم درس میخوندم صبح زود با انرژی بعد یهو یادم اومد چقدر قول و قرار گذاشته بودیم کلا داغون شدم نشستم کلی گریه کردم ففط😔💔

یعنی چی کسیو داره یا نه؟خب چله بردار چله حشر رو سرچ کن همین نی نی سایت خیلی ازش حاجت گرفتن حاجتای مح ...

دعا توسل بدون چله؟

یعنی نمیدونم با کسی هست یا نه؟!عشقی چیزی داره یا نه؟ دوست دختری چیزی!

چله حشر برای کیاست؟

عزیزم امیدوارم خیر بشه واستاخه حتی اینجوری ام میترسمچون هیچ ادمی ارزش این که آدمای دیگه رو از دست بد ...

و فکرشو بکن من راضیم همه کسو خانوادمو حتی از دست بدم فقط اون برگرده و دوسم داشته باشه

1ونیم تاجایی  ک شنیدم

کاش این پولو داشتم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
2810