2777
2789
عنوان

چرا تاپیک مهریه رو ترکوندین مگه چی گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای ایرانی کلا خیلی کم زیر بار این شروط میرن میدونی چرا ؟چون بقول قدیمی ها مهریه رو کی داده کی گرف ...

دقیقا. خواهر منم توی جلسه سوم به یه خواستگارش گفته بود حق اشتغال و تحصیل میخوام طرف از ترس خیس عرق شد

اخه اشتغال و تحصیل دیگه چی داره من خواهرم همین الانم شاغله و دانشجوی ارشده. فردا پسفردا شوهرش بگه بشین خونه و حق کار و تحصیل نداری همه سختی کشیدن ها و تلاش هاش حیف میشه

این حقوق واقعا یه چیز عادی توی زندگیه ولی مردای ایرانی انقدر قانون طرفشون بوده و به مرد سالاری عادت کردن که زورشون میاد حق خانم رو بدن

🤍.
دقیقااا

حالا خواهر من نه حضانت میخواست نه تصنیف اموال نه خروج از کشور وگرنه همونجا سکته میکرد

همه اینا حق یه خانمه چرا باید پایمال بشه؟ من خودم حاضرم مهریم یه شاخه گل باشه ولی همه حق و حقوق خودم رو داشته باشم

🤍.
حالا خواهر من نه حضانت میخواست نه تصنیف اموال نه خروج از کشور وگرنه همونجا سکته میکردهمه اینا حق یه ...

دقیقا منم مثل شما فکر میکنم. یاد اون خانم ورزشکار ایرانی میوفتم که برای المپیک همسرش حق خروج نداد بهش

2810