2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری برخورد کنم که به کسی چیزی نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
چرا فک میکنی اینقدر بیکار و علاف و عوضیه که بخواد خودشو درگیر مسائل شخصی و خانوادگی تو بکنهبیخیال با ...

اخه این مدت خیلی صمیمی شدیم ...من جشن نامزذیش رفتم و....بهم نزدیک بودیم.وقتی بیشترشناختمش دلم نخواست باهاش ادامه بدم

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که به دردتون خورد واستفاده کردین🫡😁

💋💋

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
نه ولی به آبروریزیش نمی ارزه

کلا از خودت ضعف نشون نده و این که با لحن دوستانه بهش بگو یه مدت حوصله کار کردن رو ندارم و انرژی سابق رو ندارم . 

اون هم دلیلی نداره بخواد یکدفعه بیاد به جاریت چیزی بگه .‌ اگر هم جاریت هر زمانی چیزی گفت انکار کن . 

First of all , love yourself                                                                         
اخه این مدت خیلی صمیمی شدیم ...من جشن نامزذیش رفتم و....بهم نزدیک بودیم.وقتی بیشترشناختمش دلم نخواست ...

مهم اینکه  الان تصمیم گرفتید که از اون شخص فاصله بگیرید 

چون از دنیاهای متفاوتی هستید 

به اتفاقاتی که ممکنِ اصلااااا رخ نده فکر نکن 

نشخوار فکری نابودت میکنه

آدما اینقدر دغدغه دارن ک نمیان از حرفای معمولی که ردوبدل میشه داستان درست کنن،بعدشم اون رازت  برای دوران مجردی بوده 

اگر یک درصد خواست کسی بخاطر گذشته اذیتت کنه بزن تو دهنش 

اصلا ضعف نشون نده 

مهم زمان حاله که شما به همسرتون تعهد دارید و خانوم پاکی هستید 

کلا از خودت ضعف نشون نده و این که با لحن دوستانه بهش بگو یه مدت حوصله کار کردن رو ندارم و انرژی سابق ...

👌🏻👌🏻🌺🌺

مهم اینکه الان تصمیم گرفتید که از اون شخص فاصله بگیرید چون از دنیاهای متفاوتی هستید به اتفاقاتی که ...

ممنون بانو🌷💋

عزیزم رو‌موضع ضعف نباش

اون استوری رو هم بە خودت نگیر

حتی قلب واسە استوریە بذار😐کە یعنی انگااار ن‌انگار واسە من گذاشتیااا

بعدشم دیوار حاشا بلندە،اگە درمورد روابط گذشتەت‌چیزی گفت،میگی این لاشیە،دروغگوعە واسە همینم از سالنش اومدم بیرون،الانم اینا بە من نمیچسبە

اگە درمورد خانوادە همسرت چیزی گفت،میگی آرە گفتم ،اذیتم کردین درددل کردم!!!

ولی بابا انقد بیکار نیس بشینە خودشو با جاریت صمیمی کنە این حرفا رو بگە کە چی بشە!؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️