دوستان اول اینو بگم ک پریودم اصلا حالم خوب نیس بعد من با شخصی در ارتباطم که قصدمون کاملا جدیه و ایشونم هی اصرار میکنه بیاد خاستگاری خانواده ها هم در جریانن
بعد بحث ازدواج و رل پیش اومد ک دوستم برگشت گف ت خودت گفتی من هیچوقت رل نمیزنم الان زدی گفتم من گفتم ب شرطی میزنم ک تهش بشه ازدواج بعد جلو همه برگشت گف از کجا معلوم بشه ؟ شاید نشد واقعا دلم شکست من خودم هی میرم پیشش درد و دل میگم نکنه نشه اونوقت خودش تهش این حرفو بم زد بعد منم گفتم باشه ولی خیلی ناراحتم کردی بعد هندزفری گذاشتم حرفاشو نشنوم الان خیلی ناراحته ( یکم آدم حساسیه) من حق نداشتم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونی ک باید عذاب وجدان داشته باشه اونه ک احتمالا ناراحتیش از عذاب وجدانشه اگ حساسه تو بیخیال باش نشنیده بگیر حرفاشو بینتون بدتر نشه یعنی فراموش کن اون بحث رو 🙂
همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
ولشکن از رابطه هاتم به کسی چیزی نگو اون طرفم اگر قصدش جدیه خب بگو بیاد خاستگاری و ازدواج کن چرا رابطه این مدلی ادامه میدی؟ خب محرم بشید و تکلیفتون مشخص بشه بهتره
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»