2777
2789
واقعا کاش به دوستم بگم خیلی نگران آینده خواهرش و از طرفی می‌ترسه خانوادش بفهمن. کجا باید بره مطب؟ ه ...

همشون که اینکارو نمیکنن کار غیر قانونیه ولی پول خوبی بدی انجام میدن طلایی چیزی بفروشه پولشو جور کنه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
خیلی سخته بنظرم پنهان کردن یه راز ک هیچکاری ازت ب نیاد الان دوستمو ک میبینم هر روز داره غصه خواهرش ر ...

اره خیلی خیلی سخته. منم سکوت کردم ک دل کسی نشکنه کسی غصه نخوره. ولی مطمعنن شرتیط دوستت سخت تره

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی خیلی سخته. منم سکوت کردم ک دل کسی نشکنه کسی غصه نخوره. ولی مطمعنن شرتیط دوستت سخت تره

بنظرم کاش میگفتی. دلم سوخت برای اون ادم آخرم کسی نفهمیده ک چرا خودشو کشته باید باعث بانیاش رو لو میدادی

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

اره میگفت اونموقع میخواسته برن شکایت میگفت هرچی ب خواهرم گفتم بریم پزشک قانونی خواهرش از خانوادش ترسیده بود 

همشون که اینکارو نمیکنن کار غیر قانونیه ولی پول خوبی بدی انجام میدن طلایی چیزی بفروشه پولشو جور کنه

نمیدونم واقعا چطور میتونه پیدا کنه خیلی دخترای ساده ای هستن و دستشون خالیه کاش میتونستم کمکشون کنم 

بنظرم کاش میگفتی. دلم سوخت برای اون ادم آخرم کسی نفهمیده ک چرا خودشو کشته باید باعث بانیاش رو لو مید ...

میدونن ک خودشو اتیش زد چرا زد ولی اینک نمیدونستن ک اسم ادم خاصی رو اورده. اگ بگم دلشون میشکنه. دلی ک میشکنه خیلی درد داره

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

میدونن ک خودشو اتیش زد چرا زد ولی اینک نمیدونستن ک اسم ادم خاصی رو اورده. اگ بگم دلشون میشکنه. دلی ک ...

نمیدونم چرا خودمو گذاشتم جاش خاستم ک همه بدونن باعثش کی بوده

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
نمیدونم چرا خودمو گذاشتم جاش خاستم ک همه بدونن باعثش کی بوده

هیچ وقت نتونستم بگم ب کسی 

منم خودمو گذاشتم جای اون سهدنفر اگه کسی همچین حرفی بمن بزنه واقعا میشکنم