2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 27188 بازدید | 601 پست
اره دهه شصت اسم‌هایی که داخلشون شاه داشت ممنوع بود شهرزاد از شاه میاد دیگه

شهزاد از شه و شاه میاد

شهرزاد شهره، دختر شهر، شهرزاده، زاده شهر

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

سلام بچه ها آفرین تو رو خدا 😭😭😭

150 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

قبول بشم این ترم

موضوعش طلاق عاطفی و تعارضات زناشویی بین خانم هاست

خواهش می کنم

بخدا براتون دعا میخونم

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

خواهشمندیم با دقت به سوالات پاسخ دهید.

لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

هر عزیزی لطف کرد و جواب داد لایکم کنه بدونم چند نفریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،درباره امضاتون:ارامنه ایران سالیان قبل و در اثر فشار و اجبار پادشاهان چند دوره ایران(رومو ...

سلام عزیزم ممنونم نظرتون . به طور کلی ارمنی ها توی ارمنستان متمرکز شدن وگرنه مثل بقیه نژاد های تورک و کورد در بسیاری از کشور ها وراکنده هستن و جمعین به نسبت زیادی هم شامل میشن . من فقط ازین جهت گفتم که ارمنی با ارمنستانی فرق داره و لزوما هر ارمنی ارمنستانی نیست💘

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مریم  

حنانه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
الان یهو یادم افتاد ب حرف بابام و اون اه و حسرتش خندم گرفت😂😂😂😂

سلام سکینه اسم مقدس و گرامی دختر امام حسین علیه السلام هست ولی متاسفانه فرهنگ لجن غربگدایی در ایران فرهنگ اصیل هزاران ساله دین اسلام عوض کرده و حتی چندین ساله درحال مسخره کردن و توهین و جوک ساختن برای اسامی مقدس امامان و فرزندانشون هستن فرزندان امام حسین علیه السلام در نوزادی و کودکی شهید شدن ولی حرامیان حرمله های یزیدی زمانه ماهواره اسرائیلی و فضای مجازیش در حال تخریب دین اسلام هستن حتی به اسم این بزرگواران هم رحم نکردن حالا اگر الان اونا زنده بودن چجور تکه پاره میکردن خلاصه بگم دیگه با این چیزا شوخی نکنید گناه کبیره   

دخترمو میخاستم بذارم ضحی مامانم گفت بذار ثنا

اون دخترم زهراست حالامیگه چرا اسمم شیک نیست خودمم دوست نداشتم شوهرم انتخاب کرد نه به خاطر حض ت زهرا به خاطر اسم زن داداشمم و خواهرشوهرم بود

نه عزیزم شهرزاد یعنی زاده ی شهر و ربطی به شاه ندارهاون شهزادِ که از شاه میاد

من میدونم عزیزم 

اما اون سالها اینو درک نمیکردن سیستمی هم نبود که چک کنند گفته بودن هر اسمی توش شه داره نزارین کلا دهه شصت دهه بی منطقی تو ایران بود

قرار بود مریم یا حنانه بذارن

اما یه اسم فوق العاده تک گذاشتن  همیشه اسمم خاص و تکه. قشنگه دوس دارم. 

هیچوقت هم اسم خودمو جایی ندیدم. نمیتونم بگم چه اسمی.  شناسایی میشم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...