2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 17162 بازدید | 458 پست
سال ۶۸ ، سانیا عجیب بوده

یه دکتر تو شهرما هست اسمش سونیا پورحقیِ

گوگل کنی میاره

۶۰ سالشههههه

یعنی برای اون زمان محشر بوده ها

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

منو میخاستن بزارن نیلوفر مادربزرگم نزاشته گفتن میگن نیلو خر 😒 شدم زهرا

منو پدربزگم میخواسته بزاره نازنین ،بعد بابام غیرتی میشه میگه نه که همه بهش بگن نازی نازنین ،میزاره زهرا

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم همین گل های سفید بلند هست که سر مزار بیش تر می برن.ولی کم تر کسی اسمشون رو می دونه بیشتر گل فروش ...

دقیقا منم ی همکلاسی داشتم هم اسم شما بود اوایل تو کلاس صداش میکردن گِلایِل 

من خودم ب شخصه ک تا اون موقع این اسمو نشنیده بودم😅

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
من خودم چون عاشق گل ام.میدونم کدوما رو میگی این گل رو قبلانا میبردن مراسم خاستگاریاون موقع بوده که ا ...

دقیقاً

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

سال ۶۸ ، سانیا عجیب بوده

ی هم کلاسی هم من داشتم متولد ۶۹ اسمش شنتیا بود بعد تولدش رفته بودیم اون موقع ک همه نا تیپ خز و خیلی دهه شصتی داشتیم اونا اینقدر باکلاس بودن مادر بزرگش لاک و سایه سبز ست کرده بود با کت و دامن کوتاهش بدون شلوار .. پشمای ماها ریخته بود 😂😂😂😂 اخه مادربزرگای ما پر سیبیل  و ابرو کلفت و لباس محلی😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منو پدربزگم میخواسته بزاره نازنین ،بعد بابام غیرتی میشه میگه نه که همه بهش بگن نازی نازنین ،میزاره ز ...

پیشنهاد دیگه م داشتم راحله میخاستن بزارن بعد یکی گفته یعنی رحلت 😐 خلاصه سرنوشتم اون اسما نبوده 😶

چرا پربازدید نمیشه پسسسسسس

چون من علاقه ندارم 😂😂😂😂 همین الانم پوکیدم از لایک و ریپلای .. نکنمم اسکلم فکر میکنم زشته .‌ اینایی ک کامنت گذاشتن مهمونمن زشته هیچی نگم🤣🤣

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پیشنهاد دیگه م داشتم راحله میخاستن بزارن بعد یکی گفته یعنی رحلت 😐 خلاصه سرنوشتم اون اسما نبوده 😶

رحلت😨

واقعا اسمت گلایله ؟ چه تک و عحیب. برو تحقیق کن ببین چند نفرین با این اسم تو ایران

آره چند بار که نگاه کردم حدوداً ۲۰۰ نفر تو ایران با این اسم هستن.

ولی کاش نبود دوست داشتم جای این اسم گیتی می ذاشتن،،اون عموی مادرم عادتشه هر اسم عجیبی پیدا کنه روی بچه ها می ذاره اسم نوه های خودشم اسمای خیلی کمیابیه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

سال ۶۸ ، سانیا عجیب بوده

اره واقعا.همه رو مذهبی گذاشتن چون پدرم خشکه مذهبی بوده. منو مادرم گفته خودم میزارم. رفته کتاب اسم خریده یک هفته زیر و روش کرده تا اینو انتخاب کرده.  بعد از من،خیلی از اقوام از ما تقلید کردن و اسم دختراشونو گذاشتن..البته اجازه گرفتن و بابام اجازه داده. اقوام نزدیک🫠 اسم خواهرم مذهبیه،همیشههه به روشون میاره میگه  از اسمم راضی نیستم. زهرا و فاطمه نیست که قشنگن... زینب هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چون من علاقه ندارم 😂😂😂😂 همین الانم پوکیدم از لایک و ریپلای .. نکنمم اسکلم فکر میکنم زشته .‌ اینا ...

دقیقا مهمونتیم

ولی میدونم اذیتی ببخش الانا دیگه میریم🚶🏼‍♂️🚶🏼‍♂️🚶🏼‍♂️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

اسم دوست من فاطمه زهرا بود،رفت ثبت احوال به راحتی عوض کردن،اسم جدید امروزی گذاشتن،البته دختره ۱۷ سال ...

منم سکینه و مدینه و صغری و اعظم و اینجور اسما رو شنیدم ک عوض کردن

2810