2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10488 بازدید | 342 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم یاسمن میخاست بزاره، بابام گفت غزل. آخرم غزل شد😊

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
هاجر فکر کن عمه مامانم و بابام ازدواج مامان و بابام فامیلی بوده میخواسته اسم مادرش رو بزاره برا من م ...

چقدر متنفرم اسم مرده بزارن روی بچه ..‌ اینجا ی کاربری میگفت عاشق اسم آرسام بوده بعد مادر شوهرش میاد ب جنگ ک باید اسم شوهر مرده منو بزارید .‌ اسم شوهرش حسن بوده ..‌ خلاصه عروس و پسرش اینقدر جنگ میکنن تو بارداری سر اسم اخرشم هیچ کدوم کوتاه نمیان و اسم بچه میشه حسن آرسام .. بعد خیلی ناراحت بود تاپیک زده بود .. هر موقع یادم میاد مادر شوهرشو لعنت میکنم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چ بد واقعا ... منم ی همسایه داشتیم ک خواهرش از شیراز اومده بودن خونشون بعد اسم بچشون نیلوفر بوده .. ...

منو هیچکس فکر نکرده بود که اگر دختر شد چی بذاریم فقط به اسم پسر فکر کرده بودن 

تا چند هفته بعد از تولدم اسم نداشتم 

هرکی چی دلش می‌خواست صدا میزد 

تا اینکه پدربزرگم میگه من اسم فرزانه رو خیلی دوس دارم تازه مد شده بذارید فرزانه و خودش تو گوشم اذان گفت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چ بامزه الان چی هس اسمت؟

الان اسمم،،اسم یه نوع گل هست که دردسر شده همین اسم🥴🤣

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

قرار بود بزارن نیلوفر و بابام گفته نيلو خر چیه رفتن ی اسمی ک ازش خوشم نمیاد گزاشتن دم خواهرت گرم

مرسی از بابات 🤣🤣🤣

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
طیبه مادربزرگ منه زمان قدیم که مردم چاک دهنشون باز نبود اسمها قشنگ بود

وا چ بی ادب ب من چه ک اسم مادر بزرگته برو بیرون 

الان یهو یادم افتاد ب حرف بابام و اون اه و حسرتش خندم گرفت😂😂😂😂

تو باید پای اون خواهر رو ببوسی

من اول گفتن بزاریم حورا.  بعد شدم شکوفه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من میخاستن بزارن رقیه ابجیم زینب ولی بخاطر اینکه تو فامیلمون زیاد اسم زینب و رقیه داشتیم مارو گذاشتن ...

چه  قشنگگگگگ

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810