2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 21230 بازدید | 514 پست

ندا

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دهه ۷۰ هستم

اون سالها هر روز یک قانون عجیب و غریب بوده 

مامانم میکه یکسال اسمی که با امیر ترکیب بشه رو نمیزاشتن میگفتن امیر هم یعنی شاه 

اصلا بی منطق ترین دوران بود هر کی از راه میرسید یک قانون عجیب میزاشت وسایل ۶۴ اسم ساناز رو ثبت احوال قبول نمیکرد باور میکنی ؟

الان یهو یادم افتاد ب حرف بابام و اون اه و حسرتش خندم گرفت😂😂😂😂

چقدراسم خوشگلی گذاشتن شانس من مادربزرگم قبل دنیااومدنم یه اسمه خیلی شیک گفته بود که اگه دختر شداونوبزاریدبعد دنیااومدنم ازبس خوش قدم بودایشون بعد چند روز فوت میکنن اسم ایشون هم یه اسم عربی هست وزیادم قشنگ نیس اونوگذاشتن توشناسنامه وخودموبااون یکی اسم صداکردن نه دلشون اومداسم مادربزرگم روزمین بمونه نه وصیت اون فراموش بشه هردوروانجام دادن😠😠😠😠

داستان اسم من این جور میشه که اول پدر و مادرم اصرار کردن که بذارن کیمیا اما من از شانسم مادر به شددد ...

گلایل خیلی اسم ناازیه دختر 😍

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

باشه😂😂😂😂😂

من نیلوفر وصفورا که شد مریم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

داستان اسم من این جور میشه که اول پدر و مادرم اصرار کردن که بذارن کیمیا اما من از شانسم مادر به شددد ...

وای چه قشنگ

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خواهر و دختر عمومو . بابابزرگم گفته اسمشونو میزارم قاسم و جاسم🤣🤣🤣🤣 خدارو شکر دختر شدن ، مریم و زهرا

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

منو بابام میخواست اسم مادرخدابیامرزشو بزاره 

نارنج ...

مامانم میره قهر 🤣 میزارن فاطمه 

والله یکی از یکی چرت تره 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍