2777
2789
۲۸ که سن زیادیه سی سالگی بچه بیاره بچه پدروومادر پیر به چه دردش میخوره

خو اگه ۱۵ سالگی ازدواج کرد و تا ۳۰ سالگی مادر نشد چی ؟ 

یکی ۲۸ سالگی ازدواج میکنه همون ماه اول باردار میشه

یکی ۱۶ سالگی ازدواج میکنه باردار نمیشه تا چند سال 

مطمئن باش اونچیزی که تو تقدیرت مقدر شده پروردگار مو به مو اجرا میکنه بدون دخالت ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۶ سالگی یعنی دیپلمم نگیره؟🙄🙄🙄🙄

تو  اطرافم  دخترایی  که  ۱۶ و ۱۷ رفتن  سر زندگیشون  بسیار   زندگی  بهتری  دارن   تا دخترایی  که   با سن بالا شوهر کردن  

من  خودم   بنظرم تو اون  سن   عقل  بیشتر داشتم    

سن که  میره  بالا حس  میکنم  ادم  کم  عقل  تر میشن 

سیاستشون  میاد  پایین    

اینا تجربیات  من  از اطرافم  بود 

من نخورینا 

هر کسی  بستگی  به  شرایطش  ازدواج میکنه   سن ملاک نیس  زیاد

کلا تازه بعد از ۲۱ ۲۲ چه دختر چه پسر جدی تر میشن تو زندگی ،یعنی استارتش تقریبا تو خیلی از آدمای اطرافم و خودم همین بوده 

بعد به مرور که شرایطش پیش بیاد و ...و شرایط درستی پیش بیاد و پسر و دختر آشنا بشن و ...،دیگه بالای ۲۴ سالن حداقل ...۲۴ به بعد من حس میکنم هر وقت به اون درک و شعور زندگی مشترک و تفاهم برسن سن نرمالیه 

🤍🩶🖤
تو اطرافم دخترایی که ۱۶ و ۱۷ رفتن سر زندگیشون بسیار زندگی بهتری دارن تا دخترایی که با ...

اطراف من برعکسه 😐

خوب ببین مشکل کار کجاست که اینجوری شدی 

واقعا یه چیزی اون وسط مشکل داره 

اصلا از این بگذریم ،خود من ،مثلا تو اون سن ۱۶ سالگی ازدواج میکردم تهش با یه خانواده ی معمولی که دغدغه شون فقط چیزایی بود که من خوشم نمیومد ،الان که ۲۳ سالمه چی ؟حتی اهمیت نمیدن پسرایی که تو زندگیمن به سنم و واقعا از خانواده هایین که خیییلییی خوبن ! و الان میفهمم چه لطفی در حق خودم کردم که تو فاز ازدواج نبودم و ...حتی موقعیتای بهتری فراهم میشه ...عجیبه واقعا 

🤍🩶🖤
تو اطرافم دخترایی که ۱۶ و ۱۷ رفتن سر زندگیشون بسیار زندگی بهتری دارن تا دخترایی که با ...

آهان منظورتون خوشبختی بر اساس ندونسته هاست...اون فرق میکنه یعنی کل تجربت از زندگی باشه شوهر بعله زندگیت عالی میشه چون کلا مفهوم زندگی رو نمیدونی 

اگاه بودن به سن نیست دختر عموی من ۲۸ سالشه ولی مثل بچه ۱۰ ساله میمونه خیلی هاا البته

البته درسته ممکنه یه ادم ۲۸ ساله نتونه مطابق سنش رفتار کنه یا عاقل باشه ولی برعکسش ابدا ممکن نیست...یه دختر ۱۵ ساله واقعا نمیتونه عاقل باشه چون عقل از تجربه میاد و دختری که تجربه رفع بحران نداره چطور میتونه یهویی زندگیشو کنترل کنه؟اصلا فرضا بکنه چرا یه بچه ۱۵ ساله جای اینکه تجربه دانشگاه و مسافرت دخترونه و کافه و مهمونی داشته باشه باید وارد استرس زندگی شه؟