2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی این برنامه اینهمه ساله که هست نگران نباش بالا نمی‌کشه تازه بالاهم بکشه چون خود دولت تاییدش کرده ...

اختلاس و بزروگردن میگیرن این که یه برنامست

اصلا ده سال باشه سابقش باز خطرین

نمیدونم باز شاید حرف شما درست باشه

.

باید یه طلا فروشی پیدا کنی که آدم سالمی باشه و به قیمت بده

اغا من تو این شهر ب این بزرگی بازار ب این بزرگی چمدونم والا هرکدومم از ی نفر دیگه کرفتم 😂😂

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
روی سکه سال مینویسهمثلا ۱۳۸۶روی سکه شما چند نوشته

نمیدونم یادم رفت نگاه کنم 

خب سال چندش اوکیع سود میاد روش؟ 

اغا من تو این شهر ب این بزرگی بازار ب این بزرگی چمدونم والا هرکدومم از ی نفر دیگه کرفتم 😂😂

همینه دیگه نمیشه فهمید الان یه سکه طرح قدیم و جدید داره که قیمتاش متفاوته بعد مثلا با یه مقدار گرم ثابت میری از چندتا طلا فروشی می‌پرسی هر کدوم یه قیمت میدن

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
همینه دیگه نمیشه فهمید الان یه سکه طرح قدیم و جدید داره که قیمتاش متفاوته بعد مثلا با یه مقدار گرم ث ...

ارع واقعا🥹🥹🥹

طلا که درهرصورت سود دارهولی ربع سکه اصلی که قیمت تابلو میخوره ۱۳۸۶

اهام 

قیمت تابلو یعنی همون بروزش دیگه؟ 

یعنی حتما باید زده باشه ۱۳۸۶ یا مثلا زیر سال ۸۶ باشه قیمتش بروزع؟ 

پس چطور میگفتن نمیدونم طرح بانکیش یا قدیمی دقیق نمیدونم ولی رو یکیش اصلا سود نمیاد 

اهام قیمت تابلو یعنی همون بروزش دیگه؟ یعنی حتما باید زده باشه ۱۳۸۶ یا مثلا زیر سال ۸۶ باشه قیمتش برو ...

تابلو همون قیمت اعلامیه روزانست که تو طلافروشیا رو ال سی دی شونم میزنه

۸۶طرح قدیمیه عزیزم وبهتره اینو بخری 

.

تابلو همون قیمت اعلامیه روزانست که تو طلافروشیا رو ال سی دی شونم میزنه۸۶طرح قدیمیه عزیزم وبهتره اینو ...

اهام اوکی ممنون 

یعنی از قبل سال ۸۶ هم بروز حساب نمیشه؟ 

2810