2777
2789
عنوان

امسال چرا هوا بهاریه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکییی؟

بخدااا🤭

💜                                                                                                                                                                                                                                           
منم عااااااشق گرمااااااام 🤣🤣

اصلا با عاشق گرماها کنار نمیام... برو کنار... برو کنار...

سلیقه ندارید...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خخخخ پریشب از بس گرم بود نصف شب بلند شدم همه درب و پنجره های ساختمون رو باز کردم تا یه ذره خنک شد و تونستم بخوابم 

ما تو خوزستان فقط بهمن ماه سرمای شدید داریم ولی خوب از آبان سرد میشد هر سال ولی امسال هییییچ خبری نیست گرمه گرم هستش

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بر طبل شادانه بکوباصلن هوس پاییز و زمستون و برفم میکنین؟ یا نه؟

خب آره ولی خوزستان که برف نمیاد چون چهار فصل نداره اوایل دی کمی سرد میشه نه اینکه پالتو بپوشیم تا اواخر یهمن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

پدرآمرزیدهههههههه یادت رفته گرمای چهل درجه روووووووووو؟؟؟؟سرما چیه؟!من عاااااااااااااااشق سرمام...

اینا رو باید ببری اهواز سرظهر بذاری شون وسط حیاط بگی بیا اینم گرما که دوست داری😂

گرمه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810