2777
2789
عنوان

فک میکنم رابطه یه نفرو خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 41 پست
متأسفانه ادامه دادیم باز که بیا خونه بیا پیش مام دلمون برات تنگ شده ما چه گناهی کردیم نفر دوم زندگی ...

وایی😂😂شما ادامه دادید اما ما ریدیم به خودمون

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه پیش شوهرت باشی و یه دختر بزنگه و اینو بگه میتونی به شوهرت اعتماد کنی؟؟؟؟

بله، صددرصد 

الان شوهرمو تو خیابونم با کسی ببینم بگه رابطه ای نداریم باور میکنم.چون شوهرمو میشناسم

زن مارو پهن کرد شست بعد دیگه ما قطع کردیم هرچی زنگ زد جواب ندادیم🤦‍♀️

وایی😂😂😂

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
نمیدونم بعد اونم دیگه همچین نکردیم اما خب امیدوارم حالشون خوب باشع

امیدوار باش وگرنه حق الناس گردنته عزیزم من بودم جای اون خانوم تا مدتها نشخوار فکری داشتم یک درصد وقتی داریم کاری میکنیم جوانبو بسنجیم شاید اون اقا تو زندگیش حرکتایی کرده بوده حالا داشته خودشو مثلا ثابت میکردهوتا زندگیش درست بشه شما اومدین باز شک درست کردین مثاله ها فرضیه س نمیخوام تئوری بسازم عذاب وجدان بهت بدم اما کارت قشنگ نبود چون یکی با شخص من این کارو کرد و ۵ ساله زندگیم زندگی نشده البته که روشنمم کرد

بله، صددرصد الان شوهرمو تو خیابونم با کسی ببینم بگه رابطه ای نداریم باور میکنم.چون شوهرمو میشناسم

عزیز دلم ببینید امیدوارم همیشه موفق و سرافراز باشید اما خب در مورد هیچ چیز ۱۰۰ درصد نظر ندید همیشه گوشه ذهنتون ۱ درصد نگه داشته باشید البته نظرتون محترم فقط منم نظرمو گفتم به حال میتونید نپذیرید♥️♥️😘

امیدوار باش وگرنه حق الناس گردنته عزیزم من بودم جای اون خانوم تا مدتها نشخوار فکری داشتم یک درصد وقت ...

الان شمارشو بلد نیسم اصلا یادم نیست در واقع وگرنه خونه خراب کن نیسم و اصلا تا اینجا فکر نمیکرد امیدوارم اونا هم موفق باشن🥲🥲🥲

انگار دوست داری واقعا باهم دعواشون شده باشه😂😂😂شوخی میکنم

خخ نه عزیزم از اون نظر میگم ک میگید من به شوهرم اعتماد دارم میگم خداروشکر مرد پاک کم پیدا میشه اما خب گوشه ذهنت سعی کن زیر نظرش داشته باشیش😘😂😂