2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال منم هس منم موقعه ناراحتی درد پشت سمت چپ احساس میکنم نمیدونم چمه قلبه یا عصاب معده

منم دقیقا

رفتم دکتر بدون نوار قلب و هیچی گفت مال پریودیته😒

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
دردپشت سمت چپ علتش چی میتونه باشه؟

اگه فقط سمت چپت درد داری شاید بد نشستی یا خوابیدی

ولی اگه از سمت قلبت تا اونجاست مشکل قلبی داری

یعنی دوران پریودی اینجوری میشین فقط؟من هرموقعه عصبی وناراحت بشم

نه

اینبار اینجوری شدم تو تایم پریودیمم بود فکر کردم مال پریودیمه واسم مسکن نوشت سوزن زدم هنوز خوب نشدم

منم امشب عصبی بودم اینجوری شدم

تقریبا هرروز دارمش

نهاینبار اینجوری شدم تو تایم پریودیمم بود فکر کردم مال پریودیمه واسم مسکن نوشت سوزن زدم هنوز خوب نشد ...

وای خدا من خیلی میترسم ازترسم دکترهم نمیتونم برم😥

سلام کاربر سال97 هستم🎈

تقریبا یک و ماه و نیمه که دارم فکر میکنم این دردا از چیه دیروزم سونو سینه دادم سالم بود حالا باید برم قلب من علاوه بر همه این دردا نفس تنگی هم دارم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
ضربان قلبم میره بالا گاهی موقعه عصبانیت ولی بعضی وقتا فقط پشت سمت چپ اونم موقعه ناراحتی

برو دکتر قلب مطمئن شی

تقریبا یک و ماه و نیمه که دارم فکر میکنم این دردا از چیه دیروزم سونو سینه دادم سالم بود حالا باید بر ...

همه درگیرشیم و نمیدونیم چیه واقعا

همه درگیرشیم و نمیدونیم چیه واقعا

من درد گردنم دارم و نوبتی دو سه روز درد سمت راسته دو سه روز دیگه سمت چپ حتی به پاهامم میزنه و یه درد مبهمه

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤