2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10420 بازدید | 347 پست
میدونی فارسا بین کوردا محبوبن،باز ب شانس بستکی دارە میبینی درآخر باهم شاید اصلا اوکی نشدن ب خواستگار ...

من دوست پسر خودم ترک تبریز بود بعد یه سال اومد جلو با اینکه از هم دور بودیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیگرم کباب شد با این حرفتلطفااااااااااااااااا خواهشاااااااا بخاطر پسرت بمون

همش بخاطر اون موندم وگرنه طلاق می‌گرفتم میرفتم خانوادم هر چی میگفتن بزار میگفتن ولی بچم خیلی کوچیک و گناهه انقد ضعیفه گوشت استخون 😭

همش بخاطر اون موندم وگرنه طلاق می‌گرفتم میرفتم خانوادم هر چی میگفتن بزار میگفتن ولی بچم خیلی کوچیک و ...

خواهش میکنم

میدونم نمیتونم درکت کنم و شرایطت سخته خیلی

لطفا به خاطر اون بچه فقط بمون توی این دنیا

خواهش میکنم

میشه عکس گل پسرتو ببینم

یهویی دلم خواست  

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
قربونت برم حالم بد بود نتونستم خوب بنویسم منو جرم دادن دیگ نتونستم جواب کدوم شونو بدم این همه زجر ها ...

محل نزار اونی که بلد نیست دلداری بده و بدتر نمک میپاشه اصلا حرفش اهمیتی نداره آدما عادت دارن بگردن بگردن از تو حرفات نکته در بیارن واسه دعوا 

تهمت میزنه فوش میده دیگ این آخری هم با من حرف نمیزنه شبا هم پشت میده میخابع از وقتی رفته سربازی بدتر ...

بگو من تو رو به خدا سپردم بابت حرفات هیچ توضیحی هم بهت بدهکار نیستم تو هرچی میخوای بگو من فکر می‌کنم صدای واق سگه و بخاطر آرامش خودم و بچه ها کاری بهت ندارم 

من مطمئنم شرایطت درست میشه چند سال صبر کن بچه هات بزرگتر بشن امیدت به خدا باشه  فقط با این آدم بحث نکن نذار بچه هات تو جنگ ودعوا بسوزن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بگو من تو رو به خدا سپردم بابت حرفات هیچ توضیحی هم بهت بدهکار نیستم تو هرچی میخوای بگو من فکر می‌کنم ...

دیگ زورم بهش نمی‌رسه واگزار کردم بخدا آخه دیگ راهی ندارم مجبور ب تحملم

من دوست پسر خودم ترک تبریز بود بعد یه سال اومد جلو با اینکه از هم دور بودیم

ازدواج کردین؟؟

من همسایمون با ترک تیریز ازدواج کرد ،بعد اینگە بچەدار شدن پسرە رفت یکیو صیغە کرد اینم با بچەش ول کرد،بیچارە میرفت تولیدی کار میکرد پیش کسی نگفتە بود آبروداری میکرد

تااینکە خانوادش فهمیدن رفتن آوردنش

پسرە هم زنە رو عقد کرد

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اخه تا حالا عکس نزاشتم نمیدونم چجوری بزارم

روی اون قسمتی که مثل گالری هست بزن میشه

بازم اگه خودت دوست داشتی گلم

اجباری نیستا

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
محل نزار اونی که بلد نیست دلداری بده و بدتر نمک میپاشه اصلا حرفش اهمیتی نداره آدما عادت دارن بگردن ب ...

همه زن یم از یه جنس یم مثله همیم منم خاهری کسی ندارم اومد یکم خالی کنم کسی هم اگر بتونه پیشنهاد خوبی بده البته دست بعضیا درد نکنه خوب درکم کردن حالم تا حدودی خوب کردن

2810