بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ما یهو قد آب یه سماور چای درست میکنیم بعد تو کاسههای روحی هستاا توش یخ میزارن تو اونا میریزیم م ...
😂😂ما دقیقا همینکارو میکنیم ولی برای راحت تر بودن شیرینشم میکنیم 😎😎
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
موقعی که تمیز باشه و خورد کنید چطور آلوده میشه؟ وقتی که خورد کنید، آلودگی های روی لوبیا میره داخلش ا ...
خواهر من کثیف می شه
دست خود ادم عرق می کنه چند نفر ادم مثلا می شینن چند کیلو خرد می کنن با دست، تخته و چاقو ممکنه حین کار آلوده شه شما ک نمی بینی لوبیای خیس رو دست بزنی باز الوده می شه ،ک چشم میکروسکوپی نداری ک
بعدم لوبیا رو بعد شستن می پزیم دیگه ذره ای آلودگی نداره
وای یه بار تو نی نی سایت میگفتن ما بعد جیش کردن دستمونو نمیشوریم ، بعد پی پی کردن فقط دستمونو میشوریم
تازه میگفتن ما چون وسواس شدید هستیم و شلنگمون رو هر روز میشوریم و تمیزه دیگه دستامونو نمیشوریم 😂😂😂
لعنتی تا بیایی صد بار شلنگ رو بشوری یه بار دستای نکبتت رو بشور خیر سرت
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مزاح نبود واقعا این کارو میکرد بعد خانومه گفت ما فقط با صبحانه چایی میخوریم اگه از مهمون مونده باشه همون و میذارم رو کتری گرم میشه میخوریم .... عزیزم اگه شوخی بود که تو این تاپیک نمی گفتم