2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با اینکه بچه هام آروم  بودن از اول ولی بازم بچه داری سخت ترین کار دنیاست به نظرم، خیلی برام سخت بود يكي وسط خواب نازم منو بیدار که شیر بخواد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خداصبرت بده عزیزماز من ۴ ساله

همچنین😂

با دیدن تاپیکت خستگیم چند برابر شد ینی تا ۴سالگی هنوز درست نمیشه؟😩

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
عزیزم دارم گریه میکنم از بغض میخام بمیرم استرس شدید دارم

نه عزیزم هیچ کدوم فقط درک میکنیم که بچه ان کاراشون از رو نفهمه من دوتا بچه دارم ک اولی بشدت شیطونه دومی یکم بهتره ولی هیچ وقت نزدمشون چرا مگس کش آخه

آدم بعد بچه دوم صبور ترمیشه و حساسیت های الکیو میزاره کنار 

چجوری سرگرمش میکنی پسرمن اصلا انرژیش تخلیه نمیشه احساس میکنم باید هرروز ببرمش جایی ک هم سن وسال خودش ...

ب سختیی منم سعی میکنم الکی ی جایی برم حتی شده ی دور تو خیابون با فیلم دیدن و ...

بازم خیلی میفهممت چون شیطونن

ببین هر سنی ی جور دردسر داره۲ سالگی ب فکر شیر گرفتن وپوشکی۴ سالگی لجبازی شیطونیای بیشتر و ....

والا ۲ سالشه علاوه بر شیرخشک و پوشک شیطون هم هست و همچنین لجباز 😭

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
خدانکنهچن تا داری چن سالشونه خدا ب قلبت آرامش بده سوره عصر رو بخون برا آدامش خوبه

عزیزم من خودم مجردم 

شغلم پرستار بچه س چون پول نداشتم مجبور شدم الان سفته دادم پرستار ۳ تا بچه هستم که بزرگه ۳ سالشه وسطی یک سالشه آخری تازه به دنیا اومده الان دوماهه میرم پرستاری شون ولی دیگه مخم نمی‌کشه استرس دارم هرشب هرچی به مامانشون میگم نمیتونم دیگه کشش ندارم سفته مو پس بده 

میگه خاستی اول قبول نکنی نمیدونم چیکار کنم بین زمین وآسمان گیر کردم هرلحظه آرزوی مرگ دارم 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
2810