2777
2789
عنوان

بنظرتون این شغل ادمای لول پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست
چرا دوست ندارید یا نمیرید ؟؟ صادقانه و بی تعارف بگید

این کار مرتبه بالایی نداره و هرکسی ازراه میرسه توسرادم میزنه متاسفانه همه مردم قلب خوبی ندارن وازبالابه پایین نگاه میکنن من خودم  یه مدت مجبورشدم یک شغل سطح پایین برم سالهاپیش وخیلی توی روحیم تاثیرمنفی گذاشت چه کارفرما چه همکارها وچه بعضی ازمردم  چون مرتبه شغلیم پایین بود منوازخودشون پایین ترمیدونستن  اما توی همون شغل سطح پایین الهام بخش خیلی هابودم به خیلی هاروحیه دادم حال خیلیاروخوب کردم استرس خیلیاروازبین بردم  و اکثرا دوستم داشتن حتی همون کارفرماوهمکارانم که منوازخودشون شغلم روپایین ترمیدیدن  توهم اگه میخوای بری مدت طولانی نرو نگاهدهای مردم واقعاازاردهندست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطش اینه ۴ سال درس خونده باید ازون درسش یه نتیجه ای ببینهوگرنه قبل از دانشگاه رفتنم میتونست همین شغ ...

وقتی شغل جرتبط با تحصیلش براش نیست این شغلم براش کمکیه و حداقل بهتر از بیکاری 

حالا انگار همه تحصیل کرده ها رفتن سرکار ایشون جا مونده 

اسنپ پره از راننده هایی که همه فوق لیسانسنحتی پاکبان تحصیل کرده هم من میشناسم