2777
2789
عنوان

به خاطر مهریه عقب کشید راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست

من شرایط شما رو نمیدم. که چند سالتونه، موقعیت خوب دارید یا نه و...

ایشونو هم که نمیشناسم، اما اگه بخوام با همین چند خطی که توضیح دادی، نظرمو بگم، میگم‌ اگه ایشون هم اصرار داشتن به این ازدواج، شما بگو نه. الان که ایشون به خاطر مهریه کنار کشیده، اصلا فکرشو هم نکن.

اگه هم یه روزی بازم خواستی قبول کنی، حق طلاق و بقیهٔ حقوق رو بگیر، بعد زنش شو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همونی که ۵ سال صیغه‌ش بوده رو نگرفته؟ نگفت علتشو؟

گفت خانواده م اجازه ندادن و اینکه خانومه ۱۰ سال از این آقا بزرگترم بوده و از همون اول بهش گفته من نمیتونم باهات ازدواج کنم

به نظرم که مهریه رو بهونه کرده شما تعداد خیلی بالایی نگفتی معقول گفتی اگه مغازه به نامشه خود به جای ...

بهش گفتم قبول نکرد چون میدونه اهل این کارا نیس فقط میخواد منو اوسگول کنه

به نظرم شما انقد تاپیک میزاری که بلاخره تایید بگیری عقلا میدونی کار اشتباهیه به هزار و یک دلیلولی قل ...

نه میدونی همش حس میکنم فقط با اون میتونستم حالم خوب باشه در صورتی فقط به من استرس میداد مثلا میگفت دخترا بهم پیام میدن میگن چقدر جنتلمنی 

فقط یه سوال دارم ازت ، دقیقا چی باعث میشه در رد کردن این ادم تردید کنی ؟صیغه ک کرده مهریه هم ک می پی ...

منم میدونم ویژگی مثبت نداره اما همش فکر میکنم با اون میتونست حالم خوب باشه با اینکه همش بهم استرس می داد 

نه میدونی همش حس میکنم فقط با اون میتونستم حالم خوب باشه در صورتی فقط به من استرس میداد مثلا میگفت د ...

بکی از روشای وابسته کردن پسرا نمایش محبوب بودنشونه

یه بازی روانی کثیف که دخترا رو بیشتر ترغیب میکنه به رابطه

مگه تا حالا با چند نفر به قصد آشنایی قبل ازدواج بیرون رفتی اونم به مدت ۸ ماه که الان داری میگی فقط میتونستم با اون خوب بشم؟ 

گفت خانواده م اجازه ندادن و اینکه خانومه ۱۰ سال از این آقا بزرگترم بوده و از همون اول بهش گفته من نم ...

دیگه بدتر عزیزم. از اول نمی‌خواسته باهاش ازدواج کنه و پنج سال ازش فقط استفاده‌شو کرده. بعد گفته خب حالا برم زن زندگی بگیرم؟ ولش کن گلم. حیف نیستی واقعا؟ بی‌خیالش شو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟