2777
2789
عنوان

خانومایی که عمل بینی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 66 پست
عمل بینی کردید ؟؟؟؟؟؟؟ .ترسناک نبود ؟

بله عزیزم نه اصلا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا عمل کردی مبارکه انشالله راضی باشی من که هرکیودیدم بعدعمل قیافش تغییر کرده خوب نشده

بله عزیزم ممنونم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ولی خیلیا گفتن تغییری نمیکنن که تنفسشون

ببین واسه عمل بینیم خیلیا بم گفتن نکن..فلان ضررو داره من گوش نکردم میخواستم کارخودمو کنم گفتم بالاخره تجربه ها ک مث هم نیس و خودم تجربش کردم ..اینجا کسی نمیتونه بت بگه نکن یا انجامش بده ..تو اخر کارخودتو میکنی..ولی اینو ازمن بیاد داشته باش اگ دماغت خوبه اونقدر ناقصی نداره بیخیالش شو چون قراره حسرت بخوری بقیه ی عمرت

کیپ میشه شبا یطرف کلا دس به زیبایی طبیعیتون نزنید حتی حالت چشماتونم تغییر میکنه اون جذابیت قبلو ندار ...

وا چه ربطی داره منکه نه حالت چشمم تغیر کرده نه ذره ای دماغم کیپ میشه تازه حس بویاییم از همه اطرافیان بیشتر شده

انشالله فرم دلخواهت بشه

ممنون گلم انشالله

اخه خب تنها ترسم همینه

ببین ترسی نداره که 

یه خوابه 

من سزارین شدم 

اپاندیسمو عمل کردم 

بینی هم همین طور بیهوش بودم برا دوتاش 

پسرم یک سال و نیمش بود دوبار عمل شد 

بیهوشی سختی داشت ولی چاره نداشتیم 

ذخترم هم دو باز یه بار اپاندیس یه بار عمل بینی 

یه خوابه دیگه 

خدا جون  ❣️دستتو بده 
ببین واسه عمل بینیم خیلیا بم گفتن نکن..فلان ضررو داره من گوش نکردم میخواستم کارخودمو کنم گفتم بالاخر ...

خط اخرتون چیه معنیش ؟؟؟

چرا گفتید چون قراره یک عمر حسرت بخوری ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ببین ترسی نداره که یه خوابه من سزارین شدم اپاندیسمو عمل کردم بینی هم همین طور بیهوش بودم برا دوتاش پ ...

اخه اینکه آدم فکر کنه ، ی وقت بهوش نیاد 😫😫😫😫😫

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
2810