2777
2789

شکایت نه گشت ارشاد تو کافه گرفتنمون من فقط بارفیقم بودم کاری نکرده بودم تهعددادم ول کردن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره به جرم حمل مواد مخدر با دوستم تو خیابون و روز روشن بودم دو تا پاسدار از پاترول پباده شدن اومدن که کیفمون رو بگردن و گشتن چیزی پیدا نکردن  ، بعد بی دلیل بازداشتمون کردن و سوارمون کردن مثلا ببرن مقر یا ستاد ..  ولی تا رسیدیم بما گفتن پیاده بشید و برید .  تو ماشین خیلی تهدید میکردن ولی ما اصلا جوابشون رو نمیدادیم و احساس کردم مریضن و قصدشون وادار کردن ما به  التماس و خواهسه بخاطر همبن اصلا التماس نکردیم و گفتیم هر جا باشه میایم و چون چیزی پبدا نکردید شمایید که باید ثابت کنید ، البته این قضییه مال خیلی سال پیشه که خیلی افراطی عمل میکردن ما هم خیلی نوجوون بودیم ولی در عین حال نترس و جسور 

شاید کسی لوتون داده بوده

نه بابا ، من و دوستم راه برگشت ار مدرسه بودیم داشتیم از خیابون اصلی آریا شهر میرفتیم خونه . دو تا دختر نوجوون چه دشمنی میتونن داشته باشن که لو بدن اونا رو  ، میدونی اینقدر بچه بودیم که به خانواده نگفتیم الان که شما سوال کردی و یادش افتادم میگم اگر الان همچین موردی برای دخترم پیش میومد حتما پیگیری و شکایت و رسوای عالمشون میکردیم  و مطمئنم اون پاسدارها هم تفننی ما رو سوار کردن و ادم درستی نبودن در کل