2777
2789
عنوان

شمارو به این شبا قسم بیاین😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست
هنوز ۲۱سالته بابااااااا چرا اینطوری تووو

چون21سالمه حق ندارم از این تنهایی درام به خدا گربه ی تو کوچمونم جفت داره 

دختر 14سالشه ده بار رل عوض کرده من فقط خواستم نیمه ی گمشدم بیاد:) 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهت راه حل میدم به سنوسال توجه نکن هنوز اول راهی روزی یکربع قبل ازخواب بشین تصور کن که بهترین زندگی رو میسازی یکی میاد قدرتومیدونه باهات مهربونه ودورت میگرده فرکانستو ببر بالا باتجسم ذهنی میبینی بعد ۶ماه یسال یهو یکی سرراهت اومد دهنت واموند 

من 23 ساله رو چیمیگی ک خواستگارم ندارم دو تایی داشتم رد کردمبچسببب به زندگی مجردی، تو متاهلی هیچی نی ...

من نمیخوام ازدواج کنم 

فقط میخوام ی نفر دوسم داشته باشه:) 

من ک خواستگار دارم چیه ی مشت.... 

چون21سالمه حق ندارم از این تنهایی درام به خدا گربه ی تو کوچمونم جفت داره دختر 14سالشه ده بار رل عوض ...

عزیزدلم نمیگم حق نداری،هیچ اشکالی نداره اما من میگم وقت هست هنوز اون دختر ۱۴ساله دیگه خیلی احمقههه بچه ساله ایشالا شمام ی آدم خوب سرراهت قرار میگیره

من حق ندارم ی ادم درست تو زندگیم باشه چون سنم کمه😭منم یکیو میخوام

نه فعلا حق نداری

اصولا خواستگار باید 24 به بعد بیاد، درستش همینه چون اون موقعه جفتشون به شعور و فهم کامل رسیدن

وارد رابطه شدن از الان میتونه برات شروع بشه، یعنی از الان به بعد وقتیه که بخوای وارد رابطه بشی نه اینکه الان بشینی غر بزنی

💜ARMY💜

ببین جایی که اینجور آدما هستن رفتو آمد نکن ببین کجاها آدم حسابیا میرن تو هم همونجاها

هعی خواهر شهرمون کوچیکه ادم حسابیم منو ادم حساب نمیکنن ک 

فقط میتونم بگم خوب حواستو جمع کناینکه ازدواج نکنی خیلی بهتر از اینه که با یه حرومزاده مثل شوهرسابق م ...

(: 

من بهت راه حل میدم به سنوسال توجه نکن هنوز اول راهی روزی یکربع قبل ازخواب بشین تصور کن که بهترین زند ...

هرشب قبل خواب همینم 

عزیزدلم نمیگم حق نداری،هیچ اشکالی نداره اما من میگم وقت هست هنوز اون دختر ۱۴ساله دیگه خیلی احمقههه ب ...

ان شاءالله (: 

بیا من دوست دارم😂👄تو تاپیکاتم باهم حرف زدیم 😂

😭😂😂😂💔عزیزمممممم من نمیتونم بهت چش داشته باشم 

2810