2777
2789
عنوان

اوردن طلا در شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 40 پست
درسته حرفتولی به من میگن اگه قانع باشی ارزش خودت میاد پایین

قانع نباش 

برای خرید حلقه بهترین حلقه را انتخاب کن

وقتی برای خرید سرویس میرید بهترین سرویس را انتخاب کن

ولی من خودم با خرج های الکی و مناسبت بازی مخالفم

ولی خودت تصمیم بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته حرفتولی به من میگن اگه قانع باشی ارزش خودت میاد پایین

ببین من همیشه از شوهرم توقع کردم الانم خیلی راضیم میدونه من ادم پرتوقعی هستم ...

میدونه من با چهارتا چیز الکی خوشحال نمیشم باید تلاش کنه زحمت بکشه

ببین من همیشه از شوهرم توقع کردم الانم خیلی راضیم میدونه من ادم پرتوقعی هستم ...میدونه من با چهارتا ...

اتفاقا خرت و پرت های یلدا به نظرم الکیه

مهم این است که مرد وقتی خونه می خره بدونه باید سه دونگ به اسم همسرش بزنه یا برای همسرش ماشین بخره 

ببین من همیشه از شوهرم توقع کردم الانم خیلی راضیم میدونه من ادم پرتوقعی هستم ...میدونه من با چهارتا ...

دقیقا منم همینو میخام

مادرم میگع اگه از الان قانع باشی در اینده هم زندگی انچنان خوبی برات فراهم نمیکنه ب قول حرف شما میدونه که باید تلاش کنه برات

اتفاقا خرت و پرت های یلدا به نظرم الکیهمهم این است که مرد وقتی خونه می خره بدونه باید سه دونگ به اسم ...

این کار کسی میکنه ک جزئیاتم انجام داده چون میدونه وظایفی داره 

کسی ک از خرید یلدا در رفته قطعا نه خونه به نام بزن هست و نه ماشین بخر

پارسال دوستم یلدایی خواهرزاده اش بود برام عکس هاش را فرستاد.

میوه، شیرینی، آجیل ، کیک،  پالتو، لباس تو خونه و ساعت و کلی خرت و پرت دیگه 

جالبه برای یک دختر کارمند که با حقوق یک ماه خودش بهترش را می خرید. اینا چیزهایی نیست که باعث خوشبختی بشه اگه مرد تو مسائل مالی با همسرش مشورت نکنه یا ندونه هر چیزی که می خرن باید نصف نصف به نام زده بشه

دقیقا منم همینو میخاممادرم میگع اگه از الان قانع باشی در اینده هم زندگی انچنان خوبی برات فراهم نمیکن ...

دقیقا همین طوره 

بگو شب یلدا به صرف شام بیایین خونه ما حتی شده خودتون چهارتا تیکه براش بخرین ک بگین اره ماهم خرید کردیم ولی حتما اونو بفهمون ک باید بیان و رسمه

پارسال دوستم یلدایی خواهرزاده اش بود برام عکس هاش را فرستاد.میوه، شیرینی، آجیل ، کیک، پالتو، لباس ت ...

مردی که به جزئیات توجه کنه به موضوعات اصلی هم توجه میکنه 

ولی وقتی طرف برای چیزای کوچیک بهت هیچ اهمیت نده یعنی اسون به دستت اورده همیشه بعد مالی مهم نیست اینجا اون وقت و ارزشی ک میزارن مهم تره و باعث میشه در اینده تو مسائل مهم هم با ارزش باشی