2777
2789
ولی اون روز گفتی دوسش داریااااا تو یه تاپیک دیگه حالا عکسارو بزار ببینیم چی گفته

دوسش داشتم...

ولی تو این زندگی هیچ احترامی وجود نداره و زندگی بدون احترام به درد نمیخوره حرفاشو بخونی میفهمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارهحالا بنظرت قابل زندگیه اصلا؟

نمیدونم بخدا ولی من دلم نمیاد اونایی که همو دوست دارن نسازن و جدا بشن 

چی بگم من که نمیدونم شرایط شمارو از خدا میخوام بهترینا رو برات رقم بزنه 

ان شاالله 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
نمیدونم بخدا ولی من دلم نمیاد اونایی که همو دوست دارن نسازن و جدا بشن چی بگم من که نمیدونم شرایط شما ...

ممنون قشنگم

ولی اون هیچ علاقه ای نداشت و نداره...

ممنون قشنگمولی اون هیچ علاقه ای نداشت و نداره...

مگه نگفتی گاهی زنگ میزنه و حالتو میپرسه و اینا ؟مگه مریضه حتما دلش تنگ میشه دیگه چه میدونم شاید من اشتباه میکنم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
مگه نگفتی گاهی زنگ میزنه و حالتو میپرسه و اینا ؟مگه مریضه حتما دلش تنگ میشه دیگه چه میدونم شاید من ا ...

اره میزنه درسته ولی اینو کجای دلم بزارم الان؟

بی احترامی تو جمع هزار نفر ادم

اره میزنه درسته ولی اینو کجای دلم بزارم الان؟بی احترامی تو جمع هزار نفر ادم

بهش فشار اومده هم زنش عشقش رو از دست داده هم باید پول بده 🥲

البته منظورم به شما نیست مهریه حقته 

به ایشونه که فشاری شده 

اسی جان اول اون فامیل های که بهت میرسونن از تو به اونم میگن ایندفعه خواستن نشون بدن بگو از دستش راحت شدم دارم زندگی میکنم دیگه به من نشون ندیدن ارزش ندارع خوشبختانه بچه هم نداری فک کنم پس مهریه اتو بگیر دهن مردم همیشه بازه بزار باز بمونه تو قوی هستی تحویل نگیر 

به آینده‌ی که در انتظارته تبریک میگم چون تو پر قدرت میخوایی بری جلو 

این استوری ها باد هواست بیخیال باش

اسی جان اول اون فامیل های که بهت میرسونن از تو به اونم میگن ایندفعه خواستن نشون بدن بگو از دستش راحت ...

مرسی قربونت برم آره من هرطور شده از حقم نمیگذرم 

مرسی قربونت برم آره من هرطور شده از حقم نمیگذرم

خوب میکنی من دوتا بچه دارم سه ماه گذاشته رفته نه خرجی نه چیزی کرایه خونه امم بابام اینا میدن 

گفتم اگه به تلافی ده سال زجری که به من داده باشه بچه هاشو میدم با اینکه دختر دارم دلم براش کبابه 

مهریه آمو میگیرم به خدا من ده ساله زنشم مانتو نداشتم از ابجیم قرض می‌گرفتم با بی پولیش نشسته بودم باگیر دادنش نشسته بودم یه روز صبح حساس کردم به آخر خط رسیدم خودش خوشبختانه لباس هاشو جمع کرد و رفت ده سال کرایه خانه نداد امسال که باید میداد گفت ندارم یه روز مونده بود به کرایه خانه رفت 

پدرشوهرمم عمومه یکسره میگه ما طلاق می‌خوایم نمیگه آینده دوتا بچه چی میشه 🙂🙂

خوب میکنی من دوتا بچه دارم سه ماه گذاشته رفته نه خرجی نه چیزی کرایه خونه امم بابام اینا میدن گفتم اگ ...

میدونی من کاملا درکت میکنم و میدونم الان حال دلتو

از ی طرف خودت و از ی طرفم بچه هات قشنگ در عذاب و استرسی منم مثل تو بودم ولی به وقتش بهتر شدم دیدم واقعا این ادم زندگی من نبوده و چقدر من به خاطر حسم بهش کوتاه اومده بودم و از حق و حقوق اولیه خودم الکی گذشته بودم توام مطمئن باش آن چیزی که به صلاحته برات رقم میخوره 

نگران بچه هاتم نباش تهش مال خودتن

میدونی من کاملا درکت میکنم و میدونم الان حال دلتواز ی طرف خودت و از ی طرفم بچه هات قشنگ در عذاب و اس ...

انشاالله آینده امون اینقدر زیبا میشه این شوهرهای عنترمون بسوزن همچین زن های رو از دست دادن🤭من هیچ موقع به احترامی نکردم میگن زنی که خرج ندارع ارج نداره من از اولم خرجی نداشتم همیشه ملاحظه میکردم ولی جاری زبون داشت شیش متر خرج میکرد ازش مثل بز میترسن

یه برادر شوهرم با دخترعمه ام ازدواج کرده بود به این یکسره گیر میداد رفت زن غریب گرفت ازش مثل موش می‌ترسه اینم دادش همونه میگم می‌ره یکی دیگه رو میگیره ازش حساب میبرع برای من قلدر بود برای غریب سوسکه🤣🤣🤣

خوب میکنی من دوتا بچه دارم سه ماه گذاشته رفته نه خرجی نه چیزی کرایه خونه امم بابام اینا میدن گفتم اگ ...

عموت طلاق می‌خواد؟ 

بگو عمو اونی که باید طلاق بده پسر شماست که کلی هم باید پیاده بشه

عموت طلاق می‌خواد؟ بگو عمو اونی که باید طلاق بده پسر شماست که کلی هم باید پیاده بشه

باباشو واسطه کرده مهریه من کلا پنج میلیونه موقع عقد محضری گفتم پنج تا سکه هم بنویس محضردار نوشت به خاطر همون دست پا میزنن🤣🤣

2810