2777
2789
عنوان

اسم نامزد سابق بابام اسم منه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 33 پست

اره مال دوران جاهلیتش بوده مطمئنم الان اصلا برای بابات اهمیتی نداره و وقتی تو رو صدا میزنه ذهنش جایی نمیره

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
اگه واقعا اینجوریه طفلکی مامانت💔

اره واقعا اینجوریه

اخه من به مامانمم گفتم و مامانمم بهش گفت اما بابام گفت نه من فقط نامزد بودم بعد اینکه تموم شد دیگه بهش حسی ندارم

چون باهاش زندگی نکردم 

حالا واقعا نمیدونم 

البته الان عاطفه صدام میزنن شناسنامه زهراس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا مامانت 💔

اخه من به مامانمم گفتم و مامانمم بهش گفت اما بابام گفت نه من فقط نامزد بودم بعد اینکه تموم شد دیگه بهش حسی ندارم

چون باهاش زندگی نکردم 

حالا واقعا نمیدونم 

البته الان عاطفه صدام میزنن شناسنامه زهراس 

بابام میگه من اسم زهرا رو دوس داشتم که گذاشتم

اخه من به مامانمم گفتم و مامانمم بهش گفت اما بابام گفت نه من فقط نامزد بودم بعد اینکه تموم شد دیگه ب ...

ربطی نداره به این که باهاش زندگی کرده یا نه اتفاقا با کسی که زندگی نکنی بیشتر دلت پیشش میمونه چون کامل نشناختیش یا همدیگه رو اذیت نکردین که از هم زده بشین 

چرا از هم جدا شدن ؟

کاربری سوم  
نه عاطفه صدام میکنن شناسنامه زهراس ۱۵ سال از مامانم و بابام شنیدم که پدرم نامزد داشته

بیخیال فکرت با این چیزا مشغول نکن .

وقتی عاطفه صدات میزنن چ فایده زهرا ! 

گاهی اتفاقی میپیچه به هم ازین موضوعات .. 

بیخیال فکرت با این چیزا مشغول نکن .وقتی عاطفه صدات میزنن چ فایده زهرا ! گاهی اتفاقی میپیچه به هم ازی ...

اره این اسم و بابام انتخواب کرده بود مامانم این یکیو انتخواب کرده اخرشم همون عاطفه گذاشتن

2810