2777
2789
عنوان

دکتر رویان کدوم بهتره خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 26 پست
اون مىقع كه بيهوشى چيزى متوجه نيستى بعدش چون من هايپ شدم شكمم ورم كرد و سنگين شده بود كه با دستورات ...

عملش کلا چند دیقه طول میکشه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چقدر طول میکشه؟ از زمانی که دارو و آمپول ها رو میزنی تا وقتی که عمل بشی چند بار باید بری سونو؟ من یک ...

از شروع تا تخمك كشى حدود چهار ماه شروع كردم با همسرم ويزيت و ازمايش و ..

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شروع تا تخمك كشى حدود چهار ماه شروع كردم با همسرم ويزيت و ازمايش و ..

نه از زمانی که میری تو سیکل....اون دوره ۱۴ ۱۵ روزی که آمپول میدن تا تخمک بزرگ بشه چند بار باید بری سونو؟ 

شما عکس رنگی هم دادی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عملش کلا چند دیقه طول میکشه؟

خود عمل شايد بيست دقيقه 

ولى خب ما وقتى رفتيم داخل و بيهوش دشديم ده بود

ساعت يك و نيم ى ربع به دو به هوش كامل اومدم

يادمه قبلش ى چيزايى گفتن راجع به اين كه هايپر شدم ولى درست يادم نبود كه دوباره اومدن گفتن بهم

نه از زمانی که میری تو سیکل....اون دوره ۱۴ ۱۵ روزی که آمپول میدن تا تخمک بزرگ بشه چند بار باید بری س ...

تقريبا تو اون دوره سه بار رفتم 

عكس رنگى نه ولى هيستروسونوگرافى رفتم

خود عمل شايد بيست دقيقه ولى خب ما وقتى رفتيم داخل و بيهوش دشديم ده بودساعت يك و نيم ى ربع به دو به ه ...

تعداد تخمک هات زیاد بود که هایپر شدی؟ 

تقريبا تو اون دوره سه بار رفتم عكس رنگى نه ولى هيستروسونوگرافى رفتم

هیسترو درد داره؟؟ 

با اينكه خيلى مى ترسيدم اصلا درد نداشت انگار معاينه بود

من میترسم شدید ،، اینا بی هوشی یا بی حسی ندارن ؟

چند دیقه طول کشید؟؟ 

من یه پاپ اسمیر یا سونو واژینال رو با استرس و ترس انجام میدم کلی هم سختمه وای به حال اینا....من تو اینستا دیدم یه خانومی تو همون رویان عکس رنگی رو با بی هوشی انجام داده بود،، یعنی میشه اینا هم بی هوشی باشن من حاضرم هزینه اش رو بیشتر بدم ولی بی حسی یا بی هوشی بزنن ... 

من میترسم شدید ،، اینا بی هوشی یا بی حسی ندارن ؟چند دیقه طول کشید؟؟ من یه پاپ اسمیر یا سونو واژینال ...

اگه خودت بخواى شايد بشه با بيهوشى عكس رنگى گرفت

ولى هيستروسونو همه به هوش بودن و كاملا عادى و نرمال 

اگه خودت بخواى شايد بشه با بيهوشى عكس رنگى گرفتولى هيستروسونو همه به هوش بودن و كاملا عادى و نرمال

وای خدا آخه چرا باید درگیر اینا باشیم 😭من شب ها از ترس و فکر و خیال خوابم نمیبره دارم روانی میشم از استرس