2777
2789

خب اون پروف ک زنه

لااقل تو امضا بنویس یا تو متن ک آقا هستی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لگو میخوای بدبختش کنی دیگ😐انقدر بدم میاد از کلمه بساززززز شما خودت بساز بعد ک ساختی برو زن بگیر دخت ...

دهنمو سرویس کردید . اقا خیالت راحت من یکی کسی رو بدبخت نمیکنم . 

چرا بدت میاد مگه بساز چشه

کلمه یساز مساویه با : پول ندارم 

قسط دارم 

ماشین خرابه 

اوووو کرایه خونه عقب میفته 

توم ک همش دنبال قر فردی مگ نمیدونی قسط دارم 

نمیخاد بری ارایشگاه همینجوری خوشکلی 

مانتو ک داری چرا میخوای باز بگیری 

ول کن تروخدا زن نصب شب خستم باید برم فردا سرکار 

فک کنم واضحه چون زن باید بدبخت بشه چون تو خونه مث خر کار میکنه بعدم چص تومن نمیدی پول بهش بره  کیف زندگی کنه یکم سر همین میگم عنر جوانیش پای زندگی میره بدون ذره ای لذت

کلمه یساز مساویه با : پول ندارم قسط دارم ماشین خرابه اوووو کرایه خونه عقب میفته توم ک همش دنبال قر ف ...

خو ازدواج نکن شما . مگه ما چقد مرد پولدار داریم باور من ب همه شما نمیرسه 

نه والا . من بیشتر تو برخورد با خانما تحقیر شدم عشقی ندیدم

خب حتما خطایی داشتی مریض که نیستن تحقیرت کنن بعدم قرار نیست همه ازت خوششون بیاد پس ناراحت نشو ازین برخوردا

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!