2777
2789
عزیزم خدا رحمت کنهعلاعمشونو یادتون هست؟۱ ماه طول کشید کلا؟

چند سال بود معده درد داشت بعد یه سالی میشد که لاغر میشد وکم اشتها بعد هم ۲ماهه آخر ببخشید هرچی میخورد بالا میوورد یک ماه تو بیمارستان بستری شد وکما و بعدشم عمر شو داد به شما

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
سرطان پانکراس به سرعت بیمار رو از پا درمیاره و در بیشتر موارد کشنده هست

نگین این حرفها رو. بنده خدا کلی استرس داره. توکل به خدا. عمر دست خداست. حرفمون که دردی ازش دوا نمیکنه خداقل میتونیم استرسش رو بیشتر نکنیم. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگین این حرفها رو. بنده خدا کلی استرس داره. توکل به خدا. عمر دست خداست. حرفمون که دردی ازش دوا نمیکن ...

اخه همه چیو میدونم دکتر بدتر از اینا گفته

نمیخوام عذاب کشیدنش و ببینم 

دلم میخواد یا خوب خوب بشه یا راحت شه و عذاب نبودنش و من بکشم 

ولی اون درد نکشه

خدا رحمتشون کنهعلاعم روزای اخرشون رو یادتون هست؟

ممنونم. خدا رفتگان شما را رحمت کنه. من اون زمان دانشجو بودم یک شهر دور و اونجا نبودم روزهای آخر. ولی چند هفته قبل که رفتم دیدنشون، خیلی لاغر و ضعیف و بدون انرژی و همش در حالت خواب و بیدار، درد شدید داشتند که با مسکن تا حدی کنترل میشد، بی اشتها

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
الهی بمیرم چقدر عذاب کشید بنده خدازرد نشده بودن؟

خدا نکنه من ۲ماه بود ندیده بودم باردار بودم راهمون دور بود نشد برم دیدنش 😔😔متاسفانه اما عموم ۷۳سالش بود خب سن هم بی تاثیر نیست پدرتون چند سالشه انشااالله خدا شفاش بده هرچی سن کمتر باشه درمان بهتر پاسخ میده 

خدا نکنه من ۲ماه بود ندیده بودم باردار بودم راهمون دور بود نشد برم دیدنش 😔😔متاسفانه اما عموم ۷۳سال ...

اصلا درمان قرار نیست انجام بشه

۷۵ سالشونه😭😭

ببخشید اگه یادتون اوردم حلالم کنید

اخه همه چیو میدونم دکتر بدتر از اینا گفتهنمیخوام عذاب کشیدنش و ببینم دلم میخواد یا خوب خوب بشه یا را ...

درست میشه همه چیز ان شالله.

توکل به خودش که مرده رو از تو گور زنده میکنه.

درد و مریضی که چیزی نیست پیش‌ قدرت خدا که برای شفای بنده اش انجام بده .

بسپارش به همون خدایی که الرحم الراحمین هست .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اصلا درمان قرار نیست انجام بشه۷۵ سالشونه😭😭ببخشید اگه یادتون اوردم حلالم کنید

این چه حرفیه من شرمندم که اینارو گفتم بازم از رحمت خدا نا امید نشین خداوند ارحم الراحمین نگران نباش عمر دست خداس 

2810