2777
2789
عنوان

فقط منم که از این حالت توی بیماری خوشم میاد 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم یه بچه ۴ ماهه دارم از استرس نگهداریش حتی نمیتونم با خیال راحت مریض بشم

خدانگهش داره عزیزم تازه اول راهی من دوازده ساله وپنج ساله دارم سالهاس که زیر پتو باارامش نخوابیدم البته شوهرم خدایی کمک میکنه حواسش هست اما بازم فک میکنم خودم بهتر میدونم چجوری بچه هامو تر وخشک کنم بخاطر همین به قول شما سالهاس که حتی باخیال راحت مریض نشدم😥

اون که ۸۰درصد مواقع غر میزنه ظرف کثیف میکنه خونه رو بهم میریزه لباس چرک هاشو میندازه رو مبل هی میگه ...

آره واقعا. من همسرم معمولا کارش خونه ست، پارسال دو روز من به شدت بیحال بودم، این دو روز رو همسر از صبح تا عصر بیرون کار داشت. بهترین مریضی ای بود که داشتم😂 قشنگ خوابیدم برای خودم، هیچکی هم نبود هی بگه همش مریضی و همش خوابی‌

موقع مریضیش جبران کن

برعکس من خیلی پرستار خوبی ام خیلییییییییی همیشه میگه الهی من به جات مریض بشم تو ازم پرستاری کنی 😂😂😂😂😂حتی مادرشوهرمم میگه 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
به نظر باید بگی وقتی بچه داری چون من متاهلم ولی هنوزم حالم بدبشه میرم تو اتاق می‌خوابم

بچه و شاغل بودن

مجبورییییی سرپا باشی

پس رِی به رِی خودتو میبندی به چیزای مقوی و سرم بلکه خوب بشی زودتر

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

2810