2777
2789

انشالله ازدواج کردم با عشقم و زیر یک سقفیم

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله مدرسه نمون دولتی خیلی دوسش دارم برم

منم نمونه دولتی وقتی قبول شدم انقد ذوق زدم 

البته خیلی درسخوان بودم

انشاالله اون ذوق و شادی برا تو هم رقم بخپره

خیلی امیدوارم🌼✨

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
تا حالا بررسی کردی چرا نشدن شاید یه جا خطا میکردی که اکه اصلاح کنی درست بشه شاید هدفهات زیادی بزرگ ب ...

بله اشتباه از خودم بوده... ولی متاسفانه ی جورایی ذوق مرگ شدم اصلا دیگه نمیدونم چی میخوام از این دنیا و زندگی کردنم فقط دارم روزامو شب میکنم بی انگیزه بی هدف دیگه هیچ چیز خیلی خوشحالم نمیکنه

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

سلام من دوساله و نیمه عقد کردم شرایطمون اونجور که باید باشه نیست..خیلی دوستدارم سال دیگه این موقعه ح ...

خب اگه وام ازدواجتونو گرفتین سریع یه جا رهن کنین برین برا جهزینه و مراسم کش ندین

بله اشتباه از خودم بوده... ولی متاسفانه ی جورایی ذوق مرگ شدم اصلا دیگه نمیدونم چی میخوام از این دنیا ...

نگو این طوری اگه تنت سالمه اکه خانوادت پیشتن اگه توانایی انجام کارای جدید داری با این حرفا ناشکری نکن

2810