2777
2789
عنوان

فردا میخوام قهر کنم برم خونه بابام طلاقم شد شد به جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 20 پست
ببین میدونستم یکی پیدا میشه اینو بگه این شخص واقعا شعور نداره عقدی ک پدر من گرفت با لباس عروس اومد ب ...

ببین ناراحت نشو ولی خیلی از خود راضی هستی مردم الان بدبخت بیچاره نیستن عقد خیلیا مثل عروسی بوده و این خیلی عادیه و الان در زندگی دارن با یکسری چیزا کلنجار میرن پس تو تنها نیستی 

شهرستانی؟؟خدا ایشالا اول ذاتت رو درست کنه بعد زندگیت رو عزیزم❤️

سری جبهه نگیر بخون تاپیک رو منظورم رو میفهمی منظورم اینه اون رو از یه جا دیگه اوردن اولش اصلا نمیدونست خیلی چیزا چین یه عالم اذیتشون کرده گریه مادر پدرش رو در اورده ولی شوهرش میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم الان اکثر زندگیا همین شده 

مردا صبح تا شب کار میکنن تهش بتونن شکم خانواده رو پر کنن

من میگم توام باهاش همراهی کن 

صد در صد اگر داشت هم دلش می‌خواست برات مراسم بگیره هم کلی پول تو جیبی بهت بده

تو این شرایط اقتصادی یکم توقعتو بیار پایین 

بخدا نمیخوام پز بدم ولی شرایط زندگی من و شوهرم خوبه 

حالا توضیح نمیدم ک نگید پز میدی 

ولی با اینکه شرایط خوبه نسبتا من فردا میخوام برم فیشال پوست و کاشت ناخن پا 

بخدا زورم میاد 

میگم پولی ک شوهرم با هزار سختی کشیدن در میاره من چرا تو سالنای آرایشی خرج کنم 

دیگه والا خودش اصرار کرد ک برو 

با دیگران خودتو مقایسه نکن

چون جاریت فقط ی رژ لبش دو تومنه دلیل نمیشه تو زندگیتو از هم بپاشی بخاطر رژ

بیخیال 

فکر کن جز خودت و شوهرت کسی تو این دنیا نیس 

مقایسه ک نکنی راحت تری

سوما وقتی از لفظ شهرستانی استفاده میکنی و کلا یکم لحنت پرخاشگرانه و بی ادبانه اس ن بچه های سایت ن شوهرت ن پدر مادرت بهت حق نمیدن 

تو هرجا بری بگی شوهرم پول نمیده جاری شهرستانیم پول تو دستشه همه حرفتو جدی نمیگیرن 

سعی کن چ برای ما چ خانوادت چ شوهرت مودبانه خاستتو مطرح کتی تا نتیجه ببینی 

سعی کن با سیاست پیش بری عصبانی شدن و ... هیچی رو درست نمیکنه و مرد امروزی زیر بار زور نمیره 

بعدشم تو باید بگی من خودم الان چی دارم آیا دکتری که کلی درآمد داره ؟ آیا شغلی داری که درآمدش خوبه ؟ دیگه وقتی ازدواج میکنی پدر پولدار دردی رو دوا نمیکنه باید بگی من خودم چی دارم که الان شوهرمو کم میبینم . با اینکه درکت میکنم عروسی رو باید می‌گرفت ولی سعی کن با منطق تصمیم بگیری