2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 112172 بازدید | 516 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متن مهریه ام را گذاشتم اجرا این ماه تازه وقت رسیدگی برای مهریه دارم وخونه قباله ام هم به اجراست .همه اش اعتراض روی اعتراض میزارند تا نتونم کاری کنم .توی دادگاه هم که وقتی مارو می‌بینند به من وخانواده ام میگند شما گشنه اید .دنبال مال مایید هنوز هم من چیزی ازشون نگرفتم واینجوری میگند

انشالله بتونم بگیرم یه حالی ازشون به جا بزارم تا بفهمند این حرفا یعنی چی 

نی نی یار ایشون بدون دلیل فحاشی و توهین میکنه @niniyar_3 @niniyar_2 @niniyar_1

نی نی یارها اینجور مواقع تشریف ندارن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

نی نی یار ایشون بدون دلیل فحاشی و توهین میکنه @niniyar_3 @niniyar_2 @niniyar_1

نی نی یارها اینجور مواقع تشریف ندارن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اخه اولا تو از این گوه ها میخوری ن من دوما مشخصه کو.نت قشنگ سوخته یا حالا خودت مردی یا داداشت داره م ...

تو توهین میکنی فکر میکنی نمیتونم نی نی یار رو تگ کنم با پول مهریه میخای ادامه ی زندگیتو بچرخونی😂

@niniyar_3    

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
اخه اولا تو از این گوه ها میخوری ن من دوما مشخصه کو.نت قشنگ سوخته یا حالا خودت مردی یا داداشت داره م ...

بحث نکن. یه مرد خاله زنکه...

برخلاف خیلی از نی نی سایتیها اصلا موافق گرفتن مهریه نیستم ...اتفاقا معتقدم کسانی که نادانسته ضد زنند ...

نظرت با یه کاربر دیگه یکیه، جالبه اسم کاربریتونم شبیهه. البته قطعا اتفاقیه

تو توهین میکنی فکر میکنی نمیتونم نی نی یار رو تگ کنم با پول مهریه میخای ادامه ی زندگیتو بچرخونی😂@ni ...

خوب میکنم تو چرا ماتحتت میسوزه؟😂😂😂

به کوری چشمت من شیر زنم تا قرون آخر مهریمم میگیرم تا چشات دراد